Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer român de camion din Italia şi-a dat jos pantalonii în faţa unei femei care-şi plimba câinele

Un şofer român de camion din Italia şi-a dat jos pantalonii în faţa unei femei care-şi plimba câinele pe o stradă dintr-un orăşel în apropiere de Bologna.

de Redactia Observator

la 19.04.2019 , 17:31

Şofer român în Italia
Un şofer român de camion din Italia şi-a dat jos pantalonii în faţa unei femei care-şi plimba câinele - Twitter

Un şofer român de camion din Italia şi-a dat jos pantalonii în faţa unei femei care-şi plimba câinele pe o stradă dintr-un orăşel în apropiere de Bologna.

Joi de dimineaţă, în jurul orei 9:30, o femeie de aproximativ 50 de ani a ieşit la plimbare cu câinele pe Via Andrea Costa, în Forli. Dintr-o maşină a fost strigată de un bărbat, care şi-a dat pantalonii jos în faţa ei, i-a arătat organele genitale şi a fpcut spre ea gesturi care mimau actul sexual.

Femeia a sunat imediat la poliţie, a reţinut numărul maşinii în care se afla bărbatul şi poliţiştii l-au prins pe A14, unde călătorea spre sud, scrie Il Resto del Carlino.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost identificat ca fiind un român în vârstă de 58 de ani, şofer de camion, rezident în Marche. Şoferul e recidivist şi a mai fost prins făcând gesturi obscene şi dezbrăcându-se în faţa femeilor, iar acum va fi judecat pentru asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Un şofer român de camion din Italia şi-a dat jos pantalonii în faţa unei femei care-şi plimba câinele