Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR găsit mort în cabină, în Italia. Bărbatul era căutat de două zile de şefii firmei la care lucra

Un şofer român de TIR a fost găsit în mort în cabină, în San Marino, iar poliţiştii italieni cred că e vorba despre sinucidere.

Un şofer român de TIR a fost găsit în mort în cabină, în San Marino, iar poliţiştii italieni cred că e vorba despre sinucidere. Bărbatul era dat dispărut de două zile.

Firma italiană pentru care lucra românul în vârstă de 31 de ani a anunţat luni autorităţile că de două zile nu mai poate lua legătura cu şoferul care transportase marfă în San Marino. Poliţiştii au găsit camionul cu ajutporul GPS-ului, într-o parcare din zona Rovereta. 

Cum din interior nu a răspuns nimeni la somaţia agenţilor, aceştia au spart un geam şi au descoperit înăuntru corpul românului. În urma autopsiei se va stabili exact cauza decesului, dar poliţiştiic are se ocupă de caz au spus că deocamdată ipoteza cea mai plauzibilă este că bărbatul s-a sinucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR găsit mort în cabină, în Italia. Bărbatul era căutat de două zile de şefii firmei la care lucra