Meniu
Search
x

Șofer român de TIR, găsit mort în cabină, într-o parcare din Italia. Bărbatul avea răni înjunghiate pe corp

La nici două săptămâni de la tragedia din Franţa, când Mihai Spătaru, şofer profesionist de TIR, a fost ucis cu sabia într-o parcare, un alt camionagiu a fost găsit mort, de această dată în Italia.

De Veronica Micu la 25.05.2021, 13:53

Potrivit publicației italiene Messaggero Veneto, descoperirea macabră a fost făcută luni după-amiză.

Șoferul român de TIR a a fost găsit fără viață în cabina camionului, într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo din provincia Udine, în Friuli-Venezia Giulia.

Alarma la serviciul de urgență a fost dată de mai mulți colegi șoferi, disperați că românul nu a răspuns ore în șir la telefon.

A fost declanșată rapid o operațiune de căutare, în urma căreia a fost găsit camionul bărbatului,  parcat în zona industrială din Rivoli.

Pe acelaşi subiect

Șoferul român de TIR avea răni înjunghiate pe corp

Din păcate, românul a fost descoperit fără viață, iar echipajul de prim-ajutor chemat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat.

Presa din Peninsulă precizează că românul de 50 de ani prezenta pe corp mai multe răni înjunghiate.

Ancheta este în plină desfășurare. Carabinierii fac cercetări, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Mihai Spătaru a fost ucis într-o parcare din Franța

Reamintim că, în urmă cu nici două săptămâni, şoferul de TIR Mihai Spătaru a fost ucis pe autostrada A28 din Somme, între Abbeville și Amiens, în zona de odihnă Translay.

Românul a fost atacat cu o sabie şi s-a stins sub privirile îngrozite ale soţiei, cu care lucra în echipaj.

Criminalii bărbatului de 39 de ani încă nu au fost prinşi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR, găsit mort în cabină, într-o parcare din Italia. Bărbatul avea răni înjunghiate pe corp