Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR în comă, în Belgia. Polițiștii au crezut că e beat la volan, l-au încătușat, dar el făcuse infarct

Un șofer român de TIR e în comă, într-un spital din Belgia. Polițiștii au crezut că e beat la volan, l-au încătușat, dar el făcuse infarct.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.06.2020, 10:46

Șofer român de TIR
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Șoferul român a făcut pe el când a fost coborât din cabină de polițiști.
  • Aceștia l-au culcat la pământ, înainte să-și dea seama că nu e beat.

Un șofer român de TIR e pe moarte într-un spital din Belgia, după ce i s-a făcut rău la volan și a fost la un pas de un accident teribil. El a reușit să oprească camionul lângă glisiera din stânga a autostrăzii A10. Un coleg român a văzut toată scena. 

"Astazi la Wetteren, in Belgia pe A10, un coleg de al meu a avut un atac cerebral la volan, dar cumva a reusit sa opreasca camionul lovind usor glisiera din stanga. Cand a venit politia colegul meu abia se mişca, vorbea incoerent si a si facut pe el din cauza acestui nefericit atac cerebral. 

Politisti care au venit au considerat ca este beat(vazand si numerele de România) si l-au culcat la pamant, l-au încătusat si abia dupa o vreme si-au dat seama ca defapt colegul are o problema de sanatate si au anuntat ambulanţa. La tot acest eveniment a fost de fata si un sofer român care a transmis, a filmat evenimentul! Dacă acel sofer se afla in acest grup, îl rog sa mă contacteze in privat! Politistii aia trebuie sa plateasca pentru ce au făcut!!!

Colegul este la spital la Gent, a fost operat si se afla in comă indusa la reanimare! 😢", a scris Adrian pe un grup de Facebook deidcat camionagiilor. El a revenit ulterior și a specificat: "Update: Am aflat ca soferul care a filmat, nu a fost cu un camion, ci cu un autoturism cu numere de Belgia, deci slabe sanse sa il gasesc pe grupurile de soferi, dar cine stie!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR în comă, în Belgia. Polițiștii au crezut că e beat la volan, l-au încătușat, dar el făcuse infarct