Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR a ajuns la închisoare, după ce a fost prins circulând sâmbătă, pe autostradă, în Italia

Un şofer român de TIR a ajuns la ]nchisoare, după ce a fost prins circulând sâmbătă, pe autostradă, în Italia. El va sta două luni în spatele gratiilor.

Şoferul are 29 de ani
Un şofer român de TIR a ajuns la închisoare, după ce a fost prins circulând sâmbătă, pe autostradă, în Italia - Facebook

Un şofer român de TIR a ajuns la închisoare, după ce a fost prins circulând sâmbătă, pe autostradă, în Italia. El va sta două luni în spatele gratiilor.

Sâmbătă, 8 decembrie, în jurul orei 12.00, în timpul unui control pe autostrada A4 Veneţia- Trieste, o patrulă de poliţie rutieră din Udine a oprit un TIR românesc, care circula în ciuda interdicţiei din uzilele de sărbătoare.

Poliţiştii i-au solicitat românului documentele de călătorie, inclusiv excepţia de trafic pentru astfel de zile. Totodată, a fost verificat în baza de date şi şoferul român, 29 de ani, rezident în România.

Poliţiştii au descoperit că românul avea de executat o pedeapsă de două luni de închisoare dicatăt în 2011 de Tribunalul din Pavia, pentru posesie de documente false. 

Camionul a fost imobilizat, şoferul sancţionat pentru că circula în zile cu interdicţie, dar în acelaşi timp şi arestat. El a fost dus la închisoarea din Udine, pentru a executa pedeapsa de două luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri externe » Un şofer român de TIR a ajuns la închisoare, după ce a fost prins circulând sâmbătă, pe autostradă, în Italia