Antena Meniu Search
x

Un şofer român a dat foc camionului unui coleg, în Germania. Gătea cina în parcare, între TIR-uri

Un şofer român a dat foc camionului unui coleg, în Germania. Gătea cina în parcare, între TIR-uri, când i-a explodat butelia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.06.2019, 10:18

Un şofer român a dat foc camionului unui coleg, în Germania. Gătea cina în parcare, între TIR-uri, când i-a explodat butelia.

Un şofer român de camion gătea cina joi seara, pe A6, în parcarea de la Kraichgau Sud, între TIR-ul lui şi o altă semiremorcă. Se pare că sticla de ulei s-a răsturnat peste arzător şi s-a aprins prelata camionului alăturat.

Şoferul acestuia dormea în cabină şi a fost trezit de explozia buteliei pe care gătea românul, scrie sinsheim-lokal.de. Şoferul a ieşit din cabină şi a reuşit să stingă singur focul, cu câteva minute înainte de sosirea pompierilor.

Semiremorca, înmatriculată în Cehia, ar fi putut să ardă complet, pentru că focul a atins instalaţia hidraulică şi numai inspiraţia şoferului a făcut să fie evitat un dezastru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un şofer român a dat foc camionului unui coleg, în Germania. Gătea cina în parcare, între TIR-uri