Antena Meniu Search
x

Şofer român în stare de şoc, după ce a lovit cu maşina un bărbat căzut pe o autostradă din Austria. Victima a fost călcată de mai multe autoturisme

Un accident rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni a îngrozit un cuplu de români stabilit în Germania. Şoferul maşinii a trecut peste un bărbat care s-a prăbuşit brusc în faţa autoturismului pe o autostradă din Austria care făcea legătura între Salzburg şi Viena. Urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 16:52

Ambulanta - foto ilustrativ
Ambulanta - foto ilustrativ - Profimedia

La început, bărbatul a crezut că a lovit un animal sălbatic, însă în cele din urmă s-a dovedit a fi un accident macabru în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa, potrivit Unser Tiral. Şoferul român, în vârstă de 47 de ani, a oprit maşina şi a alertat poliţia. În tot acest timp însă, victima a fost lovită de mai multe maşini care circulau cu viteză pe autostradă. Impactul a fost atât de violent încât corpul bărbatului nu a mai putut fi identificat.

La scurt timp, o patrulă a asigurat locul accidentului. Ofiţerii de poliţie au declarat că bărbatul a fost lovit atât de puternic şi în repetate rânduri, încât bucăţi din corp au fost împrăştiate chiar şi pe sensul opus de mers. Autostrada a fost ulterior închisă complet. Ancheta a durat ore întregi, astfel încât autorităţile au decis ca redeschiderea autostrăzii să se facă abia luni dimineaţa în jurul orei 9:30. Potrivit poliţiştilor cuplul român a suferit un şoc puternic şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. O anchetă este în curs de desfăşurare pentru a stabili cu exactitate cum a reuşit bărbatul să ajungă în faţa maşinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Şofer român în stare de şoc, după ce a lovit cu maşina un bărbat căzut pe o autostradă din Austria. Victima a fost călcată de mai multe autoturisme