Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR mort în cabină, într-o parcare din Belgia. Poliţia: "moarte suspectă"

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, într-o parcare din Belgia. Poliţia spune că tratează decesul românului ca "moarte suspectă".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.05.2019, 16:42

Şofer român mort
Şofer român de TIR mort în cabină, într-o parcare din Belgia. Poliţia: "moarte suspectă" - Twitter

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, într-o parcare din Belgia. Poliţia spune că tratează decesul românului ca "moarte suspectă".

Un şofer roman în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort, luni dimineață, în cabina camionului său. Camionul a fost parcat în Sint-Jacobsveldweg, în Wommelgem, lângă compania de transport Scanfor. 

Angajatorul românului a încercat în zadar să comunice cu șoferul său. Apoi a sunat la Scanfor pentru a vedea dacă șoferul a sosit la companie, unde avea de prelua to încărcăturp. Un angajat a mers în parcare, a descoperit camionul şi l-a găsit pe român mort în cabină, scrie hln.be.

Poliția din zona Minos a izolat perimetrul din jurul camionului şi un doctor a examinat cadravul. Pentru moment, poliţia a deschis o anchetă de moarte suspectă. Cu toate acestea, nu există indicii că alte persoane ar fi fost implicate în moartea şoferului român.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR mort în cabină, într-o parcare din Belgia. Poliţia: "moarte suspectă"