Antena Meniu Search
x

Șoferul a scăpat viu din acest Sprinter strivit între două camioane, pe o autostradă din Germania

Șoferul a scăpat viu din acest Sprinter strivit între două camioane, pe o autostradă din Germania. Nimeni nu a crezut că în grămada de fiare ar mai putea supraviețui cineva.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.09.2020, 14:28

  • Accidentul a avut loc în coada unui blocaj în trafic.
  • Din Sprinter a rămas un morman de fiare.

Un teribil accident de circulație a avut loc luni pe A6, în Germania, fiind implicate două TIR-uri și un Mercedes Sprinter. La capătul unui blocaj în trafic unul dintre camioane a intrat direct în duba de marfă.

Accidentul s-a produs luni la 12:34. Șoferul unei semiremorci a redus viteza când a văzut capătul unui blocaj de trafic între Bad Rappenau și Sinsheim-Steinsfurt. Un bărbat care conducea în spatele lui și-a frânat Sprinterul la timp.

Șoferul unui camion articulat portughez, care se deplasa și el spre Mannheim, nu a reușit să mai oprească vehicolul de 40 de tone și a izbit, aproape fără frâne, Sprinterul, pe care l-a strivit în semiremorca din fața lui, scrie Bild.

Deși la locul impactului pompierii au găsit un morman de fiare, ei au reușit să-l scoată de acolo pe șoferul Sprinterului viu. Un elicopter l-a preluat cu răni grave și l-a transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Șoferul a scăpat viu din acest Sprinter strivit între două camioane, pe o autostradă din Germania