Antena Meniu Search
x

Şoferul camionului care a intrat în maşina lui Igor Dodon, preşedintele Moldovei, a povestit cum a avut loc accidentul

Şoferul camionului care a intrat în maşina lui Igor Dodon, preşedintele Moldovei, a povestit cum a avut loc accidentul. El susţine că e nevinovat şi că a încercat să evite impactul cu un microbuz care circula în faţa lui.

Şoferul camionului care a intrat în maşina lui Igor Dodon, preşedintele Moldovei, a povestit cum a avut loc accidentul. El susţine că e nevinovat şi că a încercat să evite impactul cu un microbuz care circula în faţa lui.

Igor Dodon a fost rănit duminică într-un accident de circulaţie, după ce maşina în care călătorea, alături de mama lui şi fiul său mijlociu a fost lovită frontal de un camion. O altă maşină din coloana prezidenţială a fost izbită de camion.

Şoferul camionului, care are 40 de ani, a fost şi el rănit, fiind internat la spitalul din Străşeni, după ce a suferit o comoţie cerebrală, fiind lovit la cap. Ziarul Naţional din Moldova a stat de vorbă cu colegi ai şoferului, de la Avicola Floreni, cărora acesta le-a povestit dinamica accidentului.

Pe acelaşi subiect

"Coloana președintelui se deplasa cu viteză excesivă. Microbuzul din fața lui a frânat brusc și șoferul nostru a frânat, dar a derapat, fiindcă drumul era umed. A fost un accident stupid.", susţine angajatul citat de ziarulnational.md.

Practic, în faţa camionului circula un microbuz, iar şoferul acestuia a frânat brusc în momentul în care a văzut venind din sens opus coloana preşedintelui Dodon, cu viteză. Camionagiul a încercat şi el să frâneze şi ca să evite impactul cu microbuzul a tras de volan stânga, instinctiv, intrând în plin în maşina în care era Dodon.

Şi poliţia de la Chişinău a dat un comunicat legat de accident, precizând că a deschis un dosr penal: "„Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat, a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament. Ca urmare a accidentului, președintele republicii, Igor Dodon, și doi membri ai familiei sale (mama și fiul președintelui - n.r.) au fost transportați la spital. De asemenea, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului. Viața niciuneia dintre persoanele rănite în accident nu este în pericol."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Şoferul camionului care a intrat în maşina lui Igor Dodon, preşedintele Moldovei, a povestit cum a avut loc accidentul