Antena Meniu Search
x

Şoferul român de 25 de ani mort în Germania era în cabină cu tatăl lui. Cei doi erau colegi pe acelaşi camion

Şoferul român de 25 de ani mort în Germania era în cabină cu tatăl lui în momentul accidentului. Cei doi erau colegi pe acelaşi camion şi mergeau din Olanda spre Italia.

Şoferul român de 25 de ani mort în Germania era în cabină cu tatăl lui în momentul accidentului. Cei doi erau colegi pe acelaşi camion şi mergeau din Olanda spre Italia.

Apar noi informaţii despre teribilul accident în care a murit un şofer român de 25 de ani, pe A3, în Germania, în apropiere de Koln, la Bad Honnef. Tânărul era coleg pe acelaşi camion cu tatăl lui, 55 de ani, care a fost luat de la locul accidentului cu elicopterul, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. 

Conform informaţiilor oferite de alţi şoferi români care au fost la locul accidentului se pare că cei doi sunt din Piteşti şi plecaseră din Olanda în jurul orei 12:00, urmând să descarce la Verona carcase de porc.

Un şofer de camion de 57 de ani a frânat brusc în spatele unei coloane şi a fost lovit de un alt TIR, care a venit cu viteză. Apoi al treilea camion a intrat şi el în spatele celor două.

Pe acelaşi subiect

Şoferul român de 25 de ani care transporta carcase de porc a venit ultimul şi cabina în care se afla s-a zdrobit pur si simplu la impactul cu semiremorca din faţă.

Din păcate pentru el, românul a încercat în ultima clipă să evite impactul, a tras dreapta de volan ca să iasă pe banda de urgenţă, dar a lovit violent partea dreaptă a semiremorii din faţa sa, exact în stânga cabinei lui, unde se afla la volan.

Astfel, el a fost zdrobit între fiare, fiind găsit de pompieri încarcerat şi fără suflare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Şoferul român de 25 de ani mort în Germania era în cabină cu tatăl lui. Cei doi erau colegi pe acelaşi camion