Antena Meniu Search
x

Şoferul român de tir care în iulie a intrat cu camionul pe contrasens, în Anglia, şi a omorât doi oameni, şi-a aflat pedeapsa. Cum a fost posibilă tragedia

Şoferul român care în luna iulie a intrat pe contrasens cu camionul pe care-l conducea şi a omorât doi oameni şi-a aflat condamnarea.

Şoferul român care în luna iulie a intrat pe contrasens cu camionul pe care-l conducea şi a omorât doi oameni şi-a aflat condamnarea. Bărbatul în vârstă de 51 de ani a explicat în faţa tribunalului şi cum a fost posibilă tragedia.

Aproape de miezul nopţii, pe A1, în Dover, românul a fost mai atent la GPS decât la şosea, a trecut linia dublă continuă pe contrasens şi a izbit forntal un Nissan Qashqai. Au murit pe loc ocupanţii maşinii mici, Artem Larionov, 29, şi Nikita Tsirelson, 38.

Soare a fost arestat la locul tragediei şi un tribunal l-a condamnat la 2 ani de închisoare. Permisul de conducere i-a fost suspendat pentru alţi doi ani şi şapte luni. Bărbatul a pledat vinovat de ambele capete de acuzare care au dus la condamnarea sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Şoferul român de tir care în iulie a intrat cu camionul pe contrasens, în Anglia, şi a omorât doi oameni, şi-a aflat pedeapsa. Cum a fost posibilă tragedia