Antena Meniu Search
x

Soția lui Schumi: “E un luptător!" Nu va ajunge o legumă!

Temerea mondială că Michael Schumacher va rămâne pentru totdeauna în stare vegetativă se amplifică de la o zi la alta. Familia campionului nici nu vrea să audă de această variantă groaznică și crede în puterea lui Schumi de a se pune pe picioare.

“E un luptător și nu va renunța!”, a spus Corina Schumacher, soția multiplului campion de Formula 1, pe pagina web a acestuia. "Suntem profund impresionați de tot sprijinul vostru! Ne dați putere! Vă mulțumim tuturor!"

sursa foto: Daily Mail

Michael Schumacher se află în comă indusă de aproape două săptămâni. Specialiștii în neurologie citați de Daily Mail, spun că “fiecare zi de comă pentru legenda Formulei 1 arată că starea lui nu se îmbunătățește.”

Mai mult decât atât, potrivit Daily Mail, în presa din Austria este speculat că legenda Formulei 1 ar avea sindromul Apallic sau, altfel spus, ar suferi de stare vegetativă permanentă.

Specialiști spun că, în mod normal, starea de comă indusă nu trebuie să dureze mai mult de două săptămâni. Cu alte cuvinte, Schumacher este departe de o recuperare completă.

Publicația britanică scrie că reunțarea la comă indusă în care se află pilotul, i-ar anula orice mică șansă de a mai putea fi capabil să vorbească, să se miște sau să se hrănească singur.

În tot acest timp, soția și cei doi copii ai pilotului au stat aproape în permanență la spitalul din Grenoble.

Schumacher este hrănit artificial de aparate și îngrijit de o armată de oameni, care se asigură ca pacientul este mișcat la ore fixe pentru a preveni formarea rănilor.

Sursa: Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Soția lui Schumi: “E un luptător!" Nu va ajunge o legumă!