Antena Meniu Search
x

Soldaţii lui Putin întind capcane civililor. O bunicuţă a primit cadou o cutie de lapte în care se afla o bombă

O bunică din Ucraina a scăpat de moarte ca prin urechile acului, după ce un soldat rus i-a dat o cutie de lapte plină cu explozibili. Potrivit presei locale, ar fi o practică obişnuită ca soldații ruși să pretindă că acordă ''ajutor umanitar''. Dar când pensionara din orașul asediat Herson a mers să deschidă cutia, a observat fire atașate de capac.

de Redactia Observator

la 26.04.2022, 16:47

O bunicuţă a primit cadou o cutie de lapte în care se afla o bombă
O bunicuţă a primit cadou o cutie de lapte în care se afla o bombă - Daily Mail

Investigațiile ulterioare au arătat că firele duceau de fapt la un detonator. Fiul a declarat presei locale: ''Mama mea pensionară a observat că este ceva în neregulă cu acest lapte, de parcă cineva ar fi băut din el înainte sau parcă ar fi fost ruptă cutia. Ea a deșurubat cu grijă capacul și mi-a arătat ce era acolo''.

Cutia de lapte era de fapt o capcană care conținea material exploziv care era atașat de un fir de pescuit. Bomba urma să fie detonată în momentul în care femeia deschidea cutia. Fiul femeii a adăugat: ''Sacul cu ajutor umanitar a fost luat acasă de mama mea, deși eu i-am cerut să nu facă acest lucru. Dar ieri a luat cumpărăturile. A văzut că nu era închis ermetic, a crezut că cineva l-a băut deja, că s-ar putea strica, l-a deschis cu grijă și a văzut respectiva ața''.

Pentru a păcăli localnicii să creadă că produsele sunt sigure, soldații ruși folosesc produse fabricate în Ucraina, notează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Soldaţii lui Putin întind capcane civililor. O bunicuţă a primit cadou o cutie de lapte în care se afla o bombă