Antena Meniu Search
x

Galerie foto Solistul trupei Maneskin a fost atât de dezlănţuit după câştigarea Eurovisionului încât i s-au rupt şi pantalonii între picioare

Damiano David, solistul trupei Maneskin, s-a bcuurat atât de tare de victoria de la Eurovision, încât i s-au rupt pantalonii între picioare. Pe social media fanii s-au dezlănţuit. Finala Eurovision 2021 desfășurată la Rotterdam a fost câștigată, sâmbătă seara, de Italia care va fi, în 2022, țară-gazdă pentru noua ediție a competiției muzicale. Piesa câștigătoare este ''Zitti E Buoni''.

de Redactia Observator

la 24.05.2021, 19:10

Trupa Maneskin a triumfat la ediţia Eurovision 2021 desfăşurată la Rotterdam, la 31 de ani de la ultima victorie italiană a lui Toto Cutugno. Piesa câștigătoare este intitulată ''Zitti E Buoni'', fiind una dintre marile favorite încă de la început, potrivit la Repubblica

Solistul grupului de rock, Damiano David, a fost atât de bucuros de victoria trupei, încât până și pantalonii de la firma Etro - o casă de modă de lux - s-au rupt între picioare. Cântărețul nu a părut deloc deranjat de situaţie, ba chiar a venit extrem de relaxat la conferința de presă. Pe rețelele de socializare fanii au fost dezlănțuiți.

Damiano David neagă consumul de droguri în camera verde

Damiano David a respins speculațiile că priza cocaină, la finalul competiției. "Nu consum droguri. Vă rog, băieți. Nu spuneți asta cu adevărat, fără cocaină", ​​a spus el la o conferință de presă.

Oamenii de acasă au speculat cu privire la ceea ce face cântărețul când, la un moment dat, după anunțarea marelui câștigător Eurovision, camerele de filmare îl surprind când se apleacă cu fața spre masă, în timp ce trupa sărbătorea victoria.

Când a fost întrebat despre incident, în timpul unei conferințe de presă după victoria lor, Damiano David a spus că a privit în jos deoarece chitaristul Thomas Raggi a spart un pahar. Într-un comunicat, echipa de comunicare Eurovision a declarat: "Suntem conștienți de speculațiile din jurul videoclipului câștigătorilor italieni ai concursului Eurovision în Sala Verde din această seară și ne uităm la el"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Solistul trupei Maneskin a fost atât de dezlănţuit după câştigarea Eurovisionului încât i s-au rupt şi pantalonii între picioare