Antena Meniu Search
x

Spania: Nou-nascut aruncat pe fereastra de propria mama

Doar o minune l-a salvat din ghearele mortii. E vorba despre un nou-nascut, din Spania, aruncat pe fereastra de propria mama in gura de aerisire a blocului

Vezi și

Copilul a fost salvat dupa ce vecinii au alertat autoritatile crezand ca o pisica a ramas blocata. Era in schimb un bebelus."Tot am auzit un zgomot, parea ca e un mieunat de pisica si am chemat politia. Chiar am crezut ca e o pisica blocata acolo", a povestit un vecin. Norocul copilului a fost ca a plans incontinuu. Asta i-a si salvat viata. Oamenii l-au auzit si au alertat autoritatile. S-a stabilit ulterior ca bebelusul era acolo de 40 de ore. Asa ca doar o minune a facut ca el sa ramana in viata.

Bebelusul a fost dus la spital, iar medicii spun ca, desi are mai multe fracturi, viata lui nu este in pericol. Mama a fost gasita imediat. E vorba despre o tanara de 26 de ani care a nascut intr-un apartament din bloc si apoi si-a aruncat pruncul, fara mila. De altfel, femeia a ajuns la spitalul din Alicante cu hemoragie puternica. A declarat insa ca suferise un avort spontan. Azi a fost adusa sub escorta de politie pentru a se face reconstituirea. A spus in cele din urma ca a recurs la acest gest extrem pentru ca n-a avut bani de avort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Spania: Nou-nascut aruncat pe fereastra de propria mama