Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum purtăm poşetele metalizate

Poşetele metalizate sunt în vogă printre vedetele de peste ocean. Jennifer Lopez, Kate Bosworth şi Mylei Cyrus le poartă pe covorul roşu şi pe stradă în combinaţii elegante sau casual.

Vezi și

Poşetele metalizate sunt în vogă printre vedetele de peste ocean. Jennifer Lopez, Kate Bosworth şi Mylei Cyrus le poartă pe covorul roşu şi pe stradă în combinaţii elegante sau casual. 

Aceste materiale au calitatea de a face orice apariţie una de neuitat. Este un fel de întoarcere la anii 80.

Poşetele metalizate vin în dimensiuni şi nuanţe diferite.

În ce nuanţe putem să purtăm poşetele?

În funcţie de ţinuta pe care o purtăm putem opta pentru diverse nuanţe de auriu intens sau pal, argintiu, arămiu, bronz.

Acum mai trebuie doar să învăţaţi cum se asortează ţinutelor de zi cu zi. De exemplu, atunci când doriţi să fiţi sport-chic.

Este într-adevăr o asociere mai dificilă, dar cu puţin tact acest lucru poate reuşi, mai ales dacă nu este o poşetă foarte voluminoasă.

În principiu, aveţi nevoie de un maiou roz pal, o pereche de pantaloni gri scurţi, tenişi cu animal print şi o poşetă metalizată de mărime medie. Să trecem la ţinutele casual.

O ţinută de zi poate fi compusă dintr-o rochie sau din pantaloni şi o bluză. +11,13 Dacă hainele sunt mai simple sau nu foarte colorate, adică nu au multe culori, o poşetă metalică poate fi integrată cu uşurinţă.

Aşadar alegeţi spre exemplu o bluză galbenă, pantaloni verzi, sandale maro şi un plic metalizat. Să vedem acum cum trebuie compusă o ţinută de seară.

Pentru o ţinută seară într-adevăr acel plic este ideal. Culorile metalice sunt favorabile ţintelor de seară. Ele pot fi integrate foarte uşor cu un pantof cu toc, o fustă,un top, o bluză, o rochie.

Ţinuta de seară poate fi compusă dintr-un top negru şi un colier colorat, o fustă cu imprimeu, sandale negre şi un clutch metalizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » SPECIAL! Cum purtăm poşetele metalizate