Antena Meniu Search
x

Special! Cum se realizează coafură de sirenă

Primul pas în realizarea coafurii Micii Sirene este să vă pieptănaţi bine părul, cu grijă să nu vă smulgeţi extensiile. Apoi vă împărţiţi părul în două. Fixaţi partea de sus cu o agrafă. Apoi împărţiţi părul rămas în două. Ba mai bine în patru. Ba cel mai bine în opt.

Vezi și

Primul pas în realizarea coafurii Micii Sirene este să vă pieptănaţi bine părul, cu grijă să nu vă smulgeţi extensiile. Apoi vă împărţiţi părul în două. Fixaţi partea de sus cu o agrafă. Apoi împărţiţi părul rămas în două. Ba mai bine în patru. Ba cel mai bine în opt. 

Unii oameni se maturizează mai uşor, alţii - mai greu, iar alţii - deloc! Iar în această ultimă categorie poate fi inclusă şi o americancă durdulie, căreia i-a intrat în cap că trebuie să semene cu Mica Sirenă. Exact, personajul de desene animate. Aşa că, trecând peste faptul că nimic nu o recomandă drept "Mică" sau "Sirenă", doamna respectivă a realizat un tutorial de largă inspiraţie, prin care ne învaţă cum să ne aranjăm părul ca să arătăm ca un desen animat.

Apucaţi vitejeşte ondulatorul şi executaţi prima sărmăluţă. Ţineţi părul la căldură până începe să miroasă dubios. Eliberaţi şi întindeţi spirala. Sărmăluţa doi trebuie să elaborată într-un mod diferit. Înfăşuraţi şuviţa pe ondulator, iar după câteva zeci de secunde, o trageţi cu putere şi o eliberaţi. Nu e nicio diferenţă între cele două şuviţe, dar astfel evitaţi monotonia.

Marele secret este altul: dacă decideţi să vă înfăşuraţi şuviţele în sensul acelor de ceasornic, atunci trebuie să continuaţi în acelaşi mod pe tot părul. Ca să existe continuitate, susţine sirena noastră uitată la soare. După ce aţi terminat de spiralat tot părul, puneţi mâna pe fixativ şi începeţi apretarea. Insistaţi pe vârfuri. Să nu fie doar arse, ci şi ţepene. Cu riscul de a vă rămâne degetele înţelepenite în păr, începeţi să separaţi spiralele. Cu răbdare, ca să nu rămâneţi cu vreo extensie în palmă.

Din când în când, exersaţi aspectul de Mică Sirenă, ţuguindu-vă buzele şi mişcându-vă stânga-dreapta, precum o fetiţă la prima ei serbare de la grădiniţă. Apoi prindeţi-vă părul de pe calotă cu o agrafă. Dacă nu vrea să stea, mai adăugaţi o agrafă. Şi încă una. Dacă nu sunteţi mulţumită de modul în care arată, mai daţi un strat de fixativ.

Verificaţi fundiţele de păr pe care le deţineţi şi - după o matură deliberare - optaţi pentru cea roz cu strasuri. Prezentaţi rezultatul final la oglindă şi faceţi o reverenţă mică, ţinându-vă frumos rochiţa. Acum, că aţi intrat în piele Micii Sirene, asasinaţi urechile vecinilor cu nişte triluri absolut înfiorătoare. Misiune îndeplinită! Felicitări!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Special! Cum se realizează coafură de sirenă