Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Emoticoanele pot fi adoptate

Compania care produce emoticoanele, adică acele feţe mai mult sau mai puţin zâmbăreţe pe care le folosim când scriem mesaje, a hotărât să le scoată spre adopţie.

Vezi și

Compania care produce emoticoanele, adică acele feţe mai mult sau mai puţin zâmbăreţe pe care le folosim când scriem mesaje, a hotărât să le scoată spre adopţie

Puţin probabil să existe vreun om modern care să nu fi văzut - măcar o dată - simpaticele caractere emoji. Sau emoticoane, aşa cum li se mai spune. Mai nou, simbolurile care trăiesc doar în mediul virtual pot fi adoptate, la propriu.

"E şi o chestie care ţine de trend. Nu ştiu cât de util ar fi pentru o persoană juridică neapărat, cu toate că am văzut în ultima vreme este un soi de semi isterie aşa cu tot soiul de branduri care cumpără burgeri, nu ştiu ce companie de băuturi alcoolice şi-a cumpărat un pahar de martini cu o măslină în centru. Cred că scopul e un pic altul, dar până la urmă e un trend şi lucrul ăsta contează pănă la urmă", spune Vasile Alboiu, Chief Creative Officer.

Cine ar putea să-şi dorească propriul emoji? Copiii, nu? Poate alţii, pentru că cei din România nu se arată interesaţi de aşa ceva, spre marea bucurie a adulţilor.

Dar, dacă adoptarea unui emoticon costă câteva sute de dolari, unul creat special pentru cineva cu mulţi bani ajunge chiar şi la 5.000 de dolari.

Aşa că, în cazul în care simţiţi că nu aveţi ce face cu banii şi vă doriţi să vă încheiaţi fiecare mesaj cu un emoticon cum altul nu-i, puteţi să o faceţi fără probleme. Cu atât mai mult cu cât plătiţi o singură dată şi aveţi un emoji pentru tot restul vieţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » SPECIAL! Emoticoanele pot fi adoptate