Antena Meniu Search
x

Special! O bomboană fondantă cu roți

Ce poate fi mai frumos pentru o blondă decât să aibă o maşină roz?! Să aibă o maşină roz cu gene tivite cu cristale la faruri şi număr de înmatriculare plin de inimioare roz şi alte sclipiciuri

Vezi și

Ce poate fi mai frumos pentru o blondă decât să aibă o maşină roz?! Să aibă o maşină roz cu gene tivite cu cristale la faruri şi număr de înmatriculare plin de inimioare roz şi alte sclipiciuri

Maşina roz trebuie protejată de căldură cu ajutorul unui "paravan" cu pisicuţă. Roz! Dar nu trebuie uitate nici celelalte geamuri. Personaje de desene animate pe geamurile laterale şi o fundiţă roz pe geamul din spate. Desigur, numărul de înmatriculare din spate trebuie să fie la fel de înzorzonat.

Cel mai bine este să faceţi singură aceste decoraţiuni, ca să fiţi sigură că veţi avea numărul dorit de cristale în diverse nuanţe de roz.

Dar să nu mai prelungim suspansul şi vă vedem şi interiorul acestei maşini care seamănă cu o mare bomboană fondată pe roţi. Da! Interiorul nu dezamăgeşte, începând cu husele roz de pe scaune - cu pisicuţe, normal!!! - şi terminând cu husa volanului, roz cu inimioare albe Evident că şi preşurile trebuie să aibă tematică pisicească. Şi nişte inimioare, ca să nu existe vreo fractură stilistică.

Bancheta din spate nu are cum să fie altfel decât acoperită de o husă roz, cu inevitabila pisicuţă cu fundiţă. Cu toate acestea, armonia ansamblului este stricată de dispozitivele de fixare a centurii de siguranţă, care - vrând, nevrând - trebuie să fie la îndemâna norocoşilor care au onoarea să fie invitaţi la o plimbare cu Furia Roz. Pe parcursul călătoriei, aceştia vor avea sub tălpi un alt tip de preşuleţe, tot cu pisicuţe.

În orice caz, posesoarea maşinii roz nu a obţinut reacţiile dorite după ce a postat imaginile pe Internet. Unii au considerat că ar trebui să facă închisoare pentru că a distrus autovehiculul. Alţii au considerat-o imatură pentru că şi-a umplut maşina cu pisicuţe şi inimioare. În timp ce alţii, mult mai practici, i-au atras atenţia că - în cazul în care şi-ar dori să-şi vândă maşina nu i-ar cumpăra-o nimeni. Fetiţele de 8 ani nu au carnet de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Special! O bomboană fondantă cu roți