Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Parfumul care miroase a moarte

O chimistă din Nebraska este atât de convinsă că va urma o Apocalipsă Zombie, încât a lucrat 4 ani pentru a găsi o formulă care să-i ţină departe pe morţii-vii. A creat un parfum cu note sinistre de carne putredă şi ouă clocite.

Vezi și

 Este cât se poate de normal să te întâlneşti cu nişte zombie în noaptea de Halloween. Străzile sunt pline de morţi-vii, costumaţi şi machiaţi cum scrie la carte. Dar dacă joaca va deveni realitate? Dacă Pământul ar fi invadat de zombie?

Nicio problemă: pentru asta există Raychelle Burks. Nu vă spune nimic numele? S-ar putea să-i purtaţi o veşnică recunoştinţă! Chimista din Nebraska a inventat un parfum care să ne protejeze viaţa în cazul unei Apocalipse Zombie.

Se numeşte "Eau de Death" - în traducere, Parfum de Moarte şi are nişte note atât de. speciale, încât doar nişte zombie ar putea să-l aprecieze la justa sa valoare.

Mai simplu spus, parfumul îl poate face pe purtător să miroasă ca un cadavru, morţii-vii ar crede că este unul dintre ei şi îl vor lăsa în pace.

Dacă încă mai credeţi că este o glumă, aflaţi că tânăra cercetătoare lucrează la acest proiect de 4 ani. În acest timp, a aflat şi cum poate obţine ingredientele de coşmar. Le-a sintetizat din bacteria e-Coli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » SPECIAL! Parfumul care miroase a moarte