Antena Meniu Search
x

Special! Secretele din templul modei

Timp de o săptămâna Milano a fost capitala internaţională a modei. Dar, chiar dacă evenimtentele s-au terminat, poveştile din culise încă nu au fost spuse

Vezi și

Timp de o săptămâna Milano a fost capitala internaţională a modei. Dar, chiar dacă evenimtentele s-au terminat, poveştile din culise încă nu au fost spuse.

Ţinute rafinate, coafuri extravagante şi accesorii în vogă defilează atât pe podium, cât şi pe străzile din Milano. Toată lumea se grăbeşte să ajungă de la un prezentare la alta, pentru că defilările se ţin la adreses diferite. Bine aţi venit la Săptămâna Modei la Milano.

A fost o săptămână plină de evenimnete: defilări de modă spectaculoase, interviuri cu designerii preferaţi şi cu modele de top.

Lista celor care au dat strălucire evenimentului maraton este aceeaşi cu lista numelor mari din industria modei. Roberto Cavalli, Anna Molinari şi Nicholas K sunt doar câţiva dintre designerii care au animat evenimentul cu uimitoarele lor creaţii.

Am fost onorată că în exclusivitate pentru Observator Special, marii designerii, marii jucători pe piaţa modei, ne-au invitat să filmam în backstage. Spun asta pentru că pregătirile se fac departe de ochii presei, iar colecţiile sunt secretizate mai ceva decât dosarele FBI-ului.

Pe lista interviurilor celebre de la Săptămâna Modei la Milano se numără şi cel cu Roberto Cavalli.

Roberto Cavalli si-a facut timp special pentru noi chiar înainte ca show-ul sa inceapa, cand emotiile ating cote maxime. Probabil suntem noi speciali! Spun asta pentru că numeroase televiziuni si publicatii din intreaga lume incercau sa stea de vorba cu designerul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Special! Secretele din templul modei