Antena Meniu Search
x

Special! Telefonul cu carcasă ca o constelație

În orice magazin de accesorii pentru telefoane mobile aţi intra, veţi vedea o multitudine de carcase, care de care mai colorată sau mai sclipicioasă

Vezi și

În orice magazin de accesorii pentru telefoane mobile aţi intra, veţi vedea o multitudine de carcase, care de care mai colorată sau mai sclipicioasă

Pentru a avea o carcasă de telefon care să strălucească mai tare decât soarele de vară, aveţi nevoie de tot felul de briz-brizuri, începând de la ţinte, perle false, ştrasuri, smaralde din plastic, lanţuri, litere sclipicioase şi chiar o pereche de papuci de plastic mititei, cu pisicuţe roz. Bineînţeles, vă trebuie şi un tub generos de lipici.

O variantă de carcasă de mare impact este cea neagră, care se umple conştiincios cu o grămadă de ştrasuri plasate aleatoriu. Dacă sunteţi o persoană copilăroasă, atunci alegeţi carcasa roz, pe care aliniaţi perluţe. Apoi puteţi declanşa chiar şi o întrecere pe ştrasuri.

A venit clipa în care carcasa cu cele mai multe ştrasuri să fie. îmbunătăţită. Cu ce? Cu o bucată de lanţ auriu. Nici papuceii de platic mititei, cu pisicuţe roz nu rămân pe bară. Desigur, carcasa nu are nevoie de papuci, ci de capul de pisicuţă, care trebuie smult cu o mişcare scurtă, dar precisă. Unde puneţi bucata de plastic roz? Logic, peste perle, că de-aia v-aţi străduit atât de mult să le lipiţi.

Să revenim la carcasa aceea care seamănă cu un pom de Crăciun! Oare ce-a mai răsărit pe ea? Nişte smaralde din plastic, normal, nu?!

Perioada de aşteptare a luat sfârşit! Să vedem cum arată cele două carcase îmbunătăţite. Vă daţi seama ce succes veţi avea prin târg, dacă reuşiţi să vă decoraţi astfel telefonul mobil? Cum vă vor invidia toate fetele de oraş? Cum veţi primi titlul de Piţi Supremă şi trofeul Kitch-ul de Diamant?! Nici nu vă trebuie prea multe: doar nişte zorzonele, mult lipici şi o doză respectabilă de prost-gust.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Special! Telefonul cu carcasă ca o constelație