Meniu LIVE
Search
x

Video Spectacol total în deschiderea celei de-a 50 ediţii a festivalului Glastonbury. Zelenski a ţinut un discurs în faţa a sute de mii de oameni

A fost show de excepție aseară în Marea Britanie, unde au început concertele la cea de-a 50-a ediție a festivalului Glastonbury. Sute de mii de persoane au venit la cel mai mare festival ținut pe iarbă verde din lume. Distracția a fost la maximum, însă nu a lipsit și momentul de solidaritate pentru Ucraina. Președintele Zelensky a ținut un discurs printr-o transmisiune live în fața mulțimii.

De Redactia Observator la 26.06.2022, 07:32
Vezi și

Energia a fost la maximum aseară la ferma din Somerset, unde s-a ținut festivalul. Puși pe dansat și pe cântat încă de la primele ore de la începere, petrecăreții au ieșit în evidență prin foamea lor de distracție. Evenimentul anual este renumit pentru identitatea sa hippie, care atrage anual zeci de mii de persoane. Pe lângă scena principală, au fost amenajate și zone de vindecare spirituală, un reper al festivalului, unde cei interesați au participat la activități precum yoga și meditație.

Ediția din acest an o are cap de afiș, printre alții, pe celebra cântăreața pop în vârstă de 20 de ani, Billie Eilish. Cu flăcări, jocuri de lumini și efecte sonore, artista a oferit publicului un show de zile mari. Legendarul Paul McCartney va fi și el prezent în această seară pe scena festivalului, ca cel mai vârstnic artist solo, cap de afiș. Acesta va avea un duet virtual cu fostul său coleg de trupă, John Lenon, ucis în urmă cu 42 de ani. Paul McCartney nu va cânta însă doar piese din discografia Beatles, ci şi cele mai cunoscute materiale solo ale sale.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut și el o intervenție în timpul festivalului. Acesta s-a adresat participanților printr-o transmisiune live, şi le-a cerut celor prezenţi să ajute ucrainenii, care sunt forțați să-și părăsească casele. Discursul a atras un val de ovații puternice și aplauze din partea celor prezenți. Aproximativ 200.000 de persoane sunt asteptate să participe în total la acest festival.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Spectacol total în deschiderea celei de-a 50 ediţii a festivalului Glastonbury. Zelenski a ţinut un discurs în faţa a sute de mii de oameni