Antena Meniu Search
x

7000 de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun au participat la o cursă de caritate pentru tratarea cancerului, la Madrid

Spiritul sărbătorilor a pus stăpânire pe întregul glob.​ La Madrid, peste 7000 de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun au participat la o cursă de caritate, ca să strângă bani pentru tratarea cancerului.

Vezi și

Spiritul sărbătorilor a pus stăpânire pe întregul glob.​ La Madrid, peste 7000 de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun au participat la o cursă de caritate, ca să strângă bani pentru tratarea cancerului. Un eveniment similar a avut loc şi în Germania, în Brandenburg, unde sute de persoane de toate vârstele au luat parte la o competiţie sportivă. Iar peste Ocean, la New York, străzile s-au umplut de Moş Crăciuni petrecăreţi.

Mii de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun au profitat de vremea călduroasă de la Madrid şi au participat la o cursă de caritate de 5 kilometri, pe unul dintre cele mai mari bulevarde ale oraşului. Toţi îmbrăcaţi în roşu şi alb, adulţii au fost însoţiţi şi de copii costumaţi în spiriduşi, ajutoarele tradiţionale ale moşului. 

O parte din taxa plătită de fiecare participant va fi donată unei organizaţii nonprofit de tratare a cancerului.

Şi în Germania, peste 1200 de oameni costumaţi cu cel puţin o jachetă roşie şi o căciulă de moş s-au luat la întrecere în diverse competiţii sportive.

Organizatorii speră să încurajeze astfel oamenii de toate vârstele să fie activi şi în lunile de iarnă.

Iar la New York, cele mai importante baruri şi localuri din oraş au invitat petrecăreţii să le calce pragul îmbrăcaţi în costume de moşi, spiriduşi, reni sau oameni de turtă dulce. În scopuri caritabile însă, întrucât o parte din banii încasaţi vor fi donaţi celor nevoiaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » 7000 de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun au participat la o cursă de caritate pentru tratarea cancerului, la Madrid