Antena Meniu Search
x

Sportiva a cărei poveste de viaţă a impresionat America

A învins prejudecăţile şi şi-a depăşit limitele când a devenit campioană la gimnastică, deşi s-a născut fără picioare. La 27 de ani, este un model şi o sursă de inspiraţie

Vezi și

A învins prejudecăţile şi şi-a depăşit limitele când a devenit campioană la gimnastică, deşi s-a născut fără picioare. La 27 de ani, este un model şi o sursă de inspiraţie

Şi aproape la fel de cunoscută precum cea care îi este idol şi soră - gimnasta de origine română Dominique Moceanu. Acum, sportiva a cărei poveste de viaţă a impresionat America se pregăteşte pentru o nouă provocare. Vrea să devină dansatoare.

Suspendată la câţiva metri de sol, Jennifer Bricker e capabilă de performanţe la care mulţi sportivi doar visează. Este acrobat de profesie, dar pasiunea ei este gimnastica.

Gimnasta pe care Jennifer o admira cel mai mult era Dominique Moceanu. În 1996, sportiva de origine română vrăjea publicul şi îşi lăsa adversarele fără replică la Olimpiada de la Atlanta. Din faţa televizorului, Jennifer visa să ajungă şi ea ca Dominique. Chiar dacă se născuse fără picioare şi ştia că nu poate nici măcar să meargă.

Când a devenit adult, Jennifer a aflat că are mult mai multe în comun cu gimnasta de origine română. A aflat că au aceiaşi părinţi.

Regăsirea surorii de care fusese despărţită prin adopţie a motivat-o şi mai mult pe Jennifer. Sportiva fără picioare este acum sursă de motivaţie şi de inspiraţie pentru mii de oameni. Iar acum se antrenează pentru un nou vis. Speră să ajungă într-o emisiune de dans şi să îşi depăşească, a câta oară, limitele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Sportiva a cărei poveste de viaţă a impresionat America