Antena Meniu Search
x

Staţiunea Les Deux Alpes, ideală pentru la vacanţă de schi în familie

Cand te gandesti la vacanta de schi in familie trebuie sa iei in considerare posibilitatile de distractie pentru pici. Pentru ei trebuie sa cauti o statiune nu prea departe de partiile de incepatori si cu multe alternative de petrecere a timpului liber.

Vezi și

In inima muntilor, inconjurata de parcuri naturale, statiunea Les Deux Alpes este o oaza a zapezii. Partiile de aici urca pana la 3.600 de metri altitudine, asa ca poti merge la schi chiar si in luna iulie pentru ca zapada nu se topeste niciodata.

Este un loc unde pot schia si incepatorii, dar si cei avansati in slalom si snowboarding. Daca vrei sa te distrezi pe schiuri fara grija celor mici, poti sa ii lasi la cresa "La Creche du Clos des Fonds", care ofera servicii de babysitting pentru piticii intre 2 si 6 ani.

Poti sa ii distrezi dupa-amiza in Espace Loisirs - un loc de joaca cu tobogane de zapada, partii de sanius sau curse de bicilete pe zapada.

Daca nu gasiti suficiente motive de distractie in statiune puteti face excursii pana la pesterile de gheata din apropiere sau la muzeul dedicat alpinismului.

O veste buna pentru parinti este si ca micutii pana in 5 ani pot schia gratis pe partii. Sud-estul Frantei este o sursa inepuizabila de destiantii pentru vacantele de iarna.

Daca ati mai calatorit in aceasta regiune, in statiunile celebre ca Val d'Isere sau Val Thorene, anul acesta puteti incerca locatii noi si mult mai linistite, insa la fel de stilate.

La Megeve veti gasi aceleasi conditii bune pentru schiat, dar in plus statiunea are si facilitati pentru copii si restaurante cu meniuri traditionale apetisante.

Megeve este, de fapt, un mic sat de munte construit in jurul unei biserici medievale, cu strazi inguste care se deschid in forma de stea catre periferie.

Daca micutii nu vor sa isi puna schiurile sau patinele, puteti sa ii lasati fara griji la "Meg'Loisirs" - un centru cu reputatie in ingrijirea si distrarea copiilor.

Tot aici veti gasi cele mai bune scoli de schi pentru prichindei, iar dupa o tura pe partie va puteti relaxa cu intreaga familie intr-o excursie prin imprejurimi cu trasura trasa de cai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri externe » Staţiunea Les Deux Alpes, ideală pentru la vacanţă de schi în familie