Antena Meniu Search
x

O străbunică de 99 de ani a învins coronavirusul grație dragostei pentru sandwich-urile cu marmeladă

Rita Reynolds, o străbunică de 99 de ani, este cel mai bătrân pacient din Marea Britanie care s-a refăcut din punct de vedere medical, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.04.2020, 09:56

Străbunica de 99 de ani este cel mai bătrân pacient care a scăpat de coronavirus în Marea Britanie
Străbunica a scăpat de coronavirus grație dragostei pentru sandwich-urile cu marmeladă - South West News Service via The Sun
  • O străbunică de 99 de ani a învins coronavirusul grație dragostei pentru sandwich-urile cu marmeladă
  • Străbunica este cel mai bătrân pacient din Marea Britanie care s-a refăcut din punct de vedere medical, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Rita Reynolds, o străbunică de 99 de ani, este cel mai bătrân pacient din Marea Britanie care s-a refăcut din punct de vedere medical, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Rita, din Manchester, a început să se simtă rău pe 25 martie, iar testul a relevat rapid că a fost infectată cu noul coronavirus.

Conform The Sun, medicii erau convinși că șansele de supraviețuire sunt minime.

Cindy, fiica Ritei, a fost înștiințată că familia trebuie să se aștepte la ce este mai rău. Străbunica a fost internată într-un Centru de îngrijiri paliative și i-au fost comandate sedative care să o ajute să nu sufere.

Totuși, o minune s-a întâmplat și Rita a scăpat de teribilul virus, iar rudele pun situația pe seama dragostei acesteia pentru sandwich-urile cu marmeladă.

"A avut o dietă teribilă toată viața ei. Nu am văzut-o aproape deloc consumând fructe sau legume. Trăia doar din sandwich-uri cu marmeladă și biscuiți și probabil acestea au ajutat-o să treacă prin momentele dificile", a spus Henry, nepotul femeii.

Acum, rudele așteaptă cu încredere posibilitatea de a o aniversa pe Rita în iulie, când împlinește 100 de ani.

Cazul Ritei este considerat o rază de speranță în Marea Britanie, puternic afectată de pandemia de coronavirus cu 38.168 de infectări și 3.605 decese provocate de teribilul virus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O străbunică de 99 de ani a învins coronavirusul grație dragostei pentru sandwich-urile cu marmeladă