Meniu
Search
x

O străbunică de 99 de ani a învins coronavirusul grație dragostei pentru sandwich-urile cu marmeladă

Rita Reynolds, o străbunică de 99 de ani, este cel mai bătrân pacient din Marea Britanie care s-a refăcut din punct de vedere medical, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

De Cristi Ioniţă la 04.04.2020, 09:56
  • O străbunică de 99 de ani a învins coronavirusul grație dragostei pentru sandwich-urile cu marmeladă
  • Străbunica este cel mai bătrân pacient din Marea Britanie care s-a refăcut din punct de vedere medical, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Rita Reynolds, o străbunică de 99 de ani, este cel mai bătrân pacient din Marea Britanie care s-a refăcut din punct de vedere medical, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Rita, din Manchester, a început să se simtă rău pe 25 martie, iar testul a relevat rapid că a fost infectată cu noul coronavirus.

Conform The Sun, medicii erau convinși că șansele de supraviețuire sunt minime.

Cindy, fiica Ritei, a fost înștiințată că familia trebuie să se aștepte la ce este mai rău. Străbunica a fost internată într-un Centru de îngrijiri paliative și i-au fost comandate sedative care să o ajute să nu sufere.

Totuși, o minune s-a întâmplat și Rita a scăpat de teribilul virus, iar rudele pun situația pe seama dragostei acesteia pentru sandwich-urile cu marmeladă.

"A avut o dietă teribilă toată viața ei. Nu am văzut-o aproape deloc consumând fructe sau legume. Trăia doar din sandwich-uri cu marmeladă și biscuiți și probabil acestea au ajutat-o să treacă prin momentele dificile", a spus Henry, nepotul femeii.

Acum, rudele așteaptă cu încredere posibilitatea de a o aniversa pe Rita în iulie, când împlinește 100 de ani.

Cazul Ritei este considerat o rază de speranță în Marea Britanie, puternic afectată de pandemia de coronavirus cu 38.168 de infectări și 3.605 decese provocate de teribilul virus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O străbunică de 99 de ani a învins coronavirusul grație dragostei pentru sandwich-urile cu marmeladă