Antena Meniu Search
x

Student din Statele Unite, uitat intr-o celula de inchisoare

Un student din Statele Unite care a fost uitat intr-o celula de inchisoare timp de patru zile a fost la un pas sa moara. Incidentul groaznic a avut loc anul trecut. A fost descoperit in ultima clipa si dupa ce si-a revenit a dat politia americana in judecata

Vezi și

“Incepi sa faci tot ce trebuie ca sa supravietuiesti. Adica sa bei orice, iar in cazul meu a fost urina!”, a marturisit studentul.

Acest tanar a trait iadul pe pamant! A fost inchis intr-o celula de doi metri pe doi. Fara geamuri, fara pat, fara apa sau mancare timp de patru zile si jumatate. Nimeni nu a deschis celula sa-l controleze pentru ca nimeni nu stia ca e inchis.

Daniel Chong a fost prins, pe 28 aprilie 2012, intr-un apartament din San Diego, alaturi de alti tineri, ca fumau marijuana. Intr-o camera alaturata, era, insa, un arsenal intreg de droguri si arme. Au fost dusi cu totii la politie. Pentru ca s-a dovedit ca el nu era implicat, ofiterii l-au pus intr-o celula separata si “Mi-au zis ca o sa vina dupa mine in cateva minute si o sa ma duca acasa”, a spus tanarul.

Neglijenta si lipsa oricarei dovezi scrise ca Daniel era in sediul politiei a transformat cele cateva minute in zile de teroare. Pentru ca si-a dat seama ca poate muri, tanarul si-a spart ochelarii si cu un ciob a inceput sa scrie un mesaj de adio pe mana. “Am inceput sa scrijelesc pe brat mesajul: "Imi pare rau, mama!", a detaliat baiatul.

Numai hazardul a facut ca tanarul sa fie descoperit, in final. Dus de urgenta la spital, tanarul era deshidratat si avea blocaj renal. Dar, din fericire, si-a revenit ajutat si de un psiholog. A dat politia in judecata si acum partile implicate au ajuns la o intelegere: tanarul va primi compensatii de 4,1 milioane de dolari.

Avocatii lui Daniel Chong spun ca nu s-a demonstrat nicio intentie criminala in acest caz si nimeni nu va fi cercetat. Chiar si tanarul care a fost la un pas de moarte e convins ca totul a fost un accident, unul pe care nu il va uita niciodata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Student din Statele Unite, uitat intr-o celula de inchisoare