Antena Meniu Search
x

Studentă de 21 de ani, batjocorită şi omorâtă, sub ochii surorii ei. Cele două vorbeau pe FaceTime la momentul atacului

O studentă israeliană a fost ucisă în mod brutal în Melbourne, în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime. Femeia a privit neajutorată cum sora ei este omorâtă, a spus poliţia.

O studentă israeliană a fost ucisă în mod brutal în Melbourne, în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime. Femeia a privit neajutorată cum sora ei este omorâtă, a spus poliţia.

Sora lui Aiia Maasarwe a auzit atacul îngrozitor, la puţin timp după miezul nopţii, iar autorităţile investighează cazul pentru a confirma faptul că tânăra a fost violată înainte de a i se lua viaţa.

Trupul tinerei de 21 de ani a fost găsit de către trecători a doua zi dimineaţă, lângă campusul Bundoora al Universității La Trobe din nord-estul Melbourne.

Un bărbat a povestit presei locale cum o femeie a început să ţipe din toate puterile, după ce a găsit-o pe Aiia, fără viaţă.

Studenta venea de la un club de comedie din North Melbourne în acea noapte și a prins tramvaiul 86 de la o stație Bourke Street. Se crede că eleva a coborât din tramvai în apropiere de locul unde se afla trupul ei, a spus poliția.

Sora ei vorbea cu ea printr-un apel video în momentul atacului şi a alertat imediat autorităţile.

Vorbea cu sora ei la telefon în momentul atacului și sora ei a alertat autorități, a spus detectivul inspector Andrew Stamper. Poliția a declarat că atacul a fost "complet brutal".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia fetei au venit din Israel în Melbourne pentru identificarea trupului şi în prezent se ocupă de repatrierea sa.

Tânăra plecase pentru şase luni în Melbourne, în cadrul unui schimb de experienţă cu Universitatea din Shanghai, conform Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Studentă de 21 de ani, batjocorită şi omorâtă, sub ochii surorii ei. Cele două vorbeau pe FaceTime la momentul atacului