Meniu
Search
x

Video Studenți exmatriculați, în Pakistan, după ce o tânără s-a așezat în genunchi, în campus, și l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei

O studentă din Pakistan și logodnicul ei au fost exmatriculați, după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în campus, în prezența mai multor prieteni ai cuplului.

De Ana Maria Ghiarasim la 14.03.2021, 15:52
  • Conducerea Universității Lahore a anunțat că i-a exmatriculat pe tinerii studenți pentru că au “încălcat codul de conduită”.

Imaginile cu momentul emoționant pentru cuplu o arată pe tânără când se lasă în genunchi, cu un buchet de trandafiri în mână, în timp ce mulțimea de spectatori o aclamă. Iubitul tinerei pare că acceptă cererea în căsătorie și o ia în brațe.

După ce imaginile cu cei doi au ajus virale pe Internet, conducerea Universității Lahore, unde a avut loc cererea în căsătorie, a anunțat că i-a exmatriculat pe tineri pentru că au  “încălcat codul de conduită”, scrie indianexpress.com.

Potrivit notificării Universității, cei doi studenți nu ar fi participat la o ședință specială a comisiei disciplină pentru a discuta incidentul. 

Administrația a decis atunci să-i exmatriculeze pe cei doi studenți și să le interzică accesul în oricare dintre campusurile universității.

Furtună pe Twitter după ce studenții au fost exmatriculați

Decizia de exmatriculare a stârnit o furtună pe Twitter, mai mulți utilizatori de social media criticând conducerea instituției pentru că a făcut un pas atât de drastic.

”Poți bate, poți ucide, poți abuza, poți viola, dar când vine vorba de iubire, ei spun că e Republica Islamică a Pakistanului. Ce este greșit în a cere pe cineva în căsătorie în public?”, scrie un internaut.

“Ne poate explica cineva ce am făcut rău prin cererea în căsătorie în public la universitatea din Lahore?”, a reacţionat şi logodnicul tinerei, Shehryar Ahmed, menţionând că în trecut au procedat şi alte cupluri ca el şi iubita sa.

În Pakistan, gesturile de afecţiune în public ale cuplurilor, indiferent dacă este vorba de persoane căsătorite sau necăsătorite, sunt considerate inacceptabile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Studenți exmatriculați, în Pakistan, după ce o tânără s-a așezat în genunchi, în campus, și l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei