Antena Meniu Search
x

Super Bowl, o noapte de neuitat! Evenimentul nu a fost însă lipsit de incidente

Preţ de trei ore, Statele Unite au stat, ieri, în loc. Peste 100 de milioane de telespectatori, inclusiv români, au urmărit cu răsuflarea tăiată finala.

Vezi și

Preţ de trei ore, Statele Unite au stat, ieri, în loc. Peste 100 de milioane de telespectatori, inclusiv români, au urmărit cu răsuflarea tăiată finala Superbowl. Show-ul oferit lumii întregi a fost întreţinut de superstaruri. 30 de secunde de publicitate au costat până la 6 milioane de dolari. Însă, după partida câştigată de Philadelphia Eagles, pe străzi a fost haos. Mai multe magazine au fost vandalizate şi s-au tras chiar şi focuri de armă. 

A fost cea mai geroasă noapte din istoria finalei Ligii de Fotbal American, cu temperaturi de minus 17 grade, iar Pink abia şi-a revenit după o răceală serioasă. Fanii au remarcat şi o gafă: a aruncat guma de mestecat în văzul tuturor. 

În pauza meciului din finala Super Bowl, pe scenă a urcat şi Justin Timberlake, care i-a adus un omagiu lui Prince în oraşul lui natal.  

Spectacolul a continuat apoi pe teren. La finalul unei lupte strânse, Philadephia Eagles s-a impus în faţa celor de la New England Patriots. 

Suporterii celor de la Eagles au plâns, au dansat şi au sărit în sus de fericire. 

Un eveniment care adună în faţa televizorului peste 100 de milioane de americani, finala Super Bowl a fost un show urmărit şi în pub-urile din Bucureşti. Şi românii de peste Ocean au trăit cu emoţie seara marelui meci. 

De ziua ei, tulceanca Neina Bacale Vetrano şi-a invitat prietenii acasă. Nu i-a aşteptat cu popcorn şi hamburger. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Donald Trump a avut propria petrecere de Super Bowl, la vila sa din Florida. Zeci de majorete sexy au dansat în faţa preşedintelui american şi a soţiei sale, îmbrăcată în ton cu evenimentul serii. 

În timp ce, pe străzile din Philadelphia, sărbătoarea a fost cuprinsă de haos când oamenii au început să jefuiască magazine, au răsturnat maşini şi chiar au tras focuri de armă. 

Pentru a urmări cel mai aşteptat meci din Statele Unite, americanii au plătit o mică avere. Cel mai ieftin bilet s-a vândut cu trei mii de dolari. Bani grei au plătit şi firmele care au vrut să-şi facă reclamă. 5 milioane de dolari a costat un spot publicitar de doar 30 de secunde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Super Bowl, o noapte de neuitat! Evenimentul nu a fost însă lipsit de incidente