Antena Meniu Search
x

Surse: Șefa băncii centrale a Rusiei a vrut să demisioneze, dar Putin a oprit-o. ”Plecarea ei ar fi fost văzută ca o trădare”

Guvernatorul băncii centrale a Rusiei a vrut să demisioneze din cauza războiului din Ucraina, dar președintele Vladimir Putin a refuzat, arată unele informații neoficiale citate de Bloomberg.

de Redactia Observator

la 23.03.2022, 21:36

Surse: Șefa băncii centrale a Rusiei a vrut să demisioneze, dar Putin a oprit-o. ”Plecarea ei ar fi fost văzută ca o trădare” - Getty Images

Guvernatorul băncii centrale a Rusiei a încercat să demisioneze din funcție din cauza invaziei din Ucraina, dar Vladimir Putin i-a spus că trebuie să rămână, arată unele surse. Elvira Nabiullina a fost nominalizată săptămâna trecută pentru un nou mandat de cinci ani, în ciuda cererii sale de a pleca, scrie Mediafax.

Patru persoane care au cunoștință de discuțiile despre demisie au spus că plecarea guvernatorului ar fi fost văzută ca o trădare.

Elvira Nabiullina a lucrat alături de Vladimir Putin timp de aproape două decenii.

În vârstă de 58 de ani, Nabiullina nu a comentat în mod public reconfirmarea sa în poziția de guvernator și nu a răspuns la articolul apărut în presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Stiri externe » Surse: Șefa băncii centrale a Rusiei a vrut să demisioneze, dar Putin a oprit-o. ”Plecarea ei ar fi fost văzută ca o trădare”