Antena Meniu Search
x

Foto Suspect arestat în cazul atacului armat din Sacramento, soldat cu șase morți și 12 răniți

Suspect arestat în legătură cu atacul armat din centrul orașului Sacramento, California. Incidentul a avut loc duminică, lăsând în urmă șase morți. Dandre Martin, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzat de agresiune și deținere ilegală de arme de foc, a anunțat luni poliția.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 22:38

Suspect arestat în cazul atacului armat din Sacramento, soldat cu șase morți și 12 răniți
Suspect arestat în cazul atacului armat din Sacramento, soldat cu șase morți și 12 răniți - Profimedia Images

Se crede că mai multe persoane au deschis focul în zona aglomerată din centrul orașului. Oficialii i-au identificat pe cei trei bărbați și pe cele trei femei care şi-au pierdut viaţa: Sergio Harris, 38 de ani, De'Vazia Turner, 29 de ani, Joshua Hoye-Lucchesi, 32 de ani, Johntaya Alexander, 21 de ani, Melinda Davis, 57 de ani, și Yamile Martinez-Andrade, 21 de ani, notează BBC

Poliția spune că toate cele șase victime au murit la fața locului, când mai mulți trăgători au deschis focul imediat după ora 02:00 (09:00 GMT). Alte douăsprezece persoane au fost rănite și duse la spitalele locale. Până luni, șapte dintre acestea au fost externate. Oamenii legii au executat mai multe mandate de percheziție. Cel puțin o armă, despre care acum se înțelege că a fost furată, a fost recuperată.

Rudele victimelor atacului armat îşi plâng morţii

Familia lui Sergio Harris a declarat presei locale că tatăl plin de viață și prietenos a mers într-un club și nu s-a mai întors niciodată. Soția lui Harris, Leticia Fields, a declarat pentru San Francisco Chronicle că un străin i-a spus la telefon că a fost împușcat: ''Se pare că mulți oameni nevinovați și-au pierdut viața în seara asta. Nu i-am spus încă copilului nostru de 11 ani".

Videoclipurile postate online par să arate o ceartă în zona plină de restaurante și baruri, chiar înainte ca împuşcăturile să aibă loc şi să pună oamenii pe fugă. Până în prezent, nu a fost clar dacă lupta a dus la respectivul atac, spune poliția. Luni, oficialii au creat un portal online pentru a cere publicului să trimită informații de la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Suspect arestat în cazul atacului armat din Sacramento, soldat cu șase morți și 12 răniți