Antena Meniu Search
x

Suspectul căutat după atentatul din Sankt Petersburg s-a predat polițiștilor ruși

Individul considerat suspect în cazul atentatului din Sankt Petersburg s-a predat poliției. Bărbatul, a cărui imagine a apărut în toată presa internațională, susține că e nevinovat.

Individul considerat suspect în cazul atentatului din Sankt Petersburg s-a predat poliției. Bărbatul, a cărui imagine a apărut în toată presa internațională, susține că e nevinovat.

Bărbatul costumat în haine musulmane care a fost considerat inițial drept autorul atentatului de la metroul din Sankt Petersburg s-a predat poliției. În fața anchetatorilor, el și-a susținut cu nevinovăția, spune presa locală.

Inițial, surse din anchetă au transmis ziarelor rusești că individul e suspectat că ar fi plantat bomba în vagonul de metrou care a fost răvășit ulterior de explozie.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere aflate în interiorul stației. Ulterior, a fost filmat și de camerele de supraveghere de la suprafață. A fost filmat și înaintea atentatului, când s-a dus la o moschee.

La câteva ore după ce imaginea sa a apărut în presa rusă, dar și în cea internațională, bărbatul s-a dus de bunăvoie la poliție. Acolo a fost îndelung interogat.

El rămâne însă suspect în acest caz. Anchetatorii vor să se convingă că individul nu e implicat în complot și nu cumva a încercat să provoace o diversiune, pentru ca adevăratul terorist să acționeze nestingherit.

Potrivit Ren TV, bărbatul va fi suspus inclusiv testului cu detectorul de minciuni.

CITEȘTE ȘI: A fost identificat teroristul de la metroul din Sankt Petersburg

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Suspectul căutat după atentatul din Sankt Petersburg s-a predat polițiștilor ruși