Antena Meniu Search
x

Tânăr bate la uşa mamei sale, la câteva luni după ce familia l-a înmormântat

O mamă aproape s-a prăbuşit în stare de şoc în momentul în care fiul său, pe care îl credea mort, a apărut în faţa uşii. Întreaga familie îşi luase adio de la cel pe care îl ştiau trecut în nefiinţă, ba chiar îi pregătiseră şi o înmormântare, aşa cum se cuvine.

de Redactia Observator

la 15.09.2019, 08:15

Tânărul fusese declarat mort
Tânărul dispăruse de luni bune, fără să spună nimic - Profimedia

O mamă aproape s-a prăbuşit în stare de şoc în momentul în care fiul său, pe care îl credea mort, a apărut în faţa uşii. Întreaga familie îşi luase adio de la cel pe care îl ştiau trecut în nefiinţă, ba chiar îi pregătiseră şi o înmormântare, aşa cum se cuvine.

Antonia Mikhailovna, în vârstă de 62 de ani, a declarat că fiul ei Konstantin a dispărut la începutul anului, iar ulterior, a fost chemată la secţia de poliţie pentru a identifica un corp ca fiind al lui.

Familia, inclusiv soția și fiica lui Konstantin, au aranjat înmormântarea, iar cadavrul a fost incinerat și îngropat în cimitirul local.

Însă patru luni mai târziu, Antonina a auzit o bătaie la ușă și a fost uluită să-l găsească pe Konstantin stând afară. Tânărul de 43 de ani a spus că a avut nevoie de ceva timp pentru a se gândi la sensul vieţii.

Antonina, din Kronstadt, Rusia, a raportat dispariţia fiului ei pe 18 martie, spunând că nu știe unde e şi că lipseşte de șase zile.

O lună mai târziu, ea a primit un apel de la poliție, spunând că s-ar putea să-i fi găsit trupul. A fost chemată la morgă unde a identificat cadavrul ca fiind al lui Konstantin.

Poliția spune că nu știu ce să facă, deoarece Konstantin a fost declarat oficial decedat și nu știu cui a aparținut cadavrul incinerat.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „În morga districtului Frunze din St Petersburg, mama, Antonina Mikhailovna l-a identificat pe fiul ei Konstantin ca fiind o persoană moartă care a fost ținută acolo”.

Antonina și-a cerut scuze pentru că a identificat greșit cadavrul și a explicat că era foarte afectată de situaţie la acea vreme.

„Arăta foarte familiar aşa că am confirmat poliției că el este fiul meu” a spus ea.

Konstantin a absolvit școala militară și a lucrat pe insula Kotlin, o bază navală imensă. El a spus poliției că a dispărut fără să spună nimănui, deoarece viața a devenise prea mult pentru el.

"Mă gândeam la sensul vieții și la ce vreau să fac cu mine", a spus el.

Poliția a confirmat că anchetează întregul eveniment, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tânăr bate la uşa mamei sale, la câteva luni după ce familia l-a înmormântat