Antena Meniu Search
x

Un tânăr bucătar român e acuzat că a lovit cu maşina o colegă de muncă şi a lăsat-o să moară în zăpadă, în Germania

Un tânăr bucătar român e acuzat că a lovit cu maşina o colegă de muncă şi a lăsat-o să moară în zăpadă, în Germania. Presa germană i-a făcut public numele, citând surse din Poliţiei, care l-a arestat deja, alături de alte două persoane.

Un tânăr bucătar român e acuzat că a lovit cu maşina o colegă de muncă şi a lăsat-o să moară în zăpadă, în Germania. Presa germană i-a făcut public numele, citând surse din Poliţiei, care l-a arestat deja, alături de alte două persoane.

O tânără a fost lăsată moartă pe o stradă înghețată, după ce a fost lovită de o maşină, în urmă cu o săptămână, în Bavaria. Veronika avea 23 de ani şi se întorcea dintr-un club, unde fusese cu trei colegi de muncă. Toţi angajaţi ai unui celebru restaurant, Residenz Heinz Winkler, două stele Michelin.

Potrivit presei locale, Veronika mergea pe jos pe şosea, pentru că pe trotuar era prea multă zăpadă. O alăt persoană care o însoţea mergea prin nămeţi. O maşină, un VW Golf, a lovit-o pe fată, dar şoferul nu a oprit şi a mers mai departe.

La locul accidentului poliţia a găsit o bucată de plastic din maşină, iar după ce a făcut publică informaţia, o colegă a Veronikăi a sunat şi a spus că bucata e de la maşina tatălui ei, dar autoturismul nu a fost timplicat în accidentul în care a murit tânăra.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a descoperit însă că, de fapt, maşina indicată de tânără era cea care o lovise pe Veronika. Speriată, aceasta a încercat să ascundă acest fapt.

Românul a lovit-o pe Veronika şi a lăsat-o să moară

În maşină mai era un coleg de la restaurant, 22 de ani, iar la volan un tânăr bucătar român de 27 de ani, Silviu Dragomir. A doua zi după accident acesta a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu el şi Veronika, în care transmite mesaje de condoleanţe după moartea acesteia.

Poliţia a emis mandate de arestare pe numele celor trei tineri care se aflau în maşină acum o săptămână. Dragomir e suspect de tentativă de omor, omor din culpă şi fugă de la locul accidentului, iar ceilalţi doi pasageri de lipsire de ajutor a unei persoane aflate în dificultate şi de obstrucţionarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un tânăr bucătar român e acuzat că a lovit cu maşina o colegă de muncă şi a lăsat-o să moară în zăpadă, în Germania