Antena Meniu Search
x

Un tânăr care a furat 88 de mii de dolari de la serviciu, prins după ce a făcut selfie cu banii

Un tânăr din statul american Carolina de Nord a furat 88 de mii de dolari de la serviciu, dar s-a dat de gol după ce a postat selfie-uri cu banii pe rețelele de socializare. Arlando Henderson riscă zeci de ani după gratii.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 15.12.2019, 18:36

Un tânăr din statul american Carolina de Nord a furat 88 de mii de dolari de la serviciu, dar s-a dat de gol după ce a postat selfie-uri cu banii pe rețelele de socializare. Arlando Henderson riscă zeci de ani după gratii.

Tânărul de 29 de ani a lucrat la o bancă din orașul Charlotte, în statul american Carolina de Nord. Conform procurorilor, el a furat în mai multe rânduri din seiful băncii.

Selfie cu banii furați

Spre marea sa greșeală, Arlando Henderson a ținut să arate prietenilor că duce o viață de lux și, în iulie și august, a postat pe Facebook și Instagram mai multe fotografii cu el ținând în mâini sume consistente de bani.

Într-o altă fotografie, el a apărut și cu un Mercedes Benz, mașină pe care a dat 20 de mii de dolari, de asemenea, bani obținuți în mod ilegal. Potrivit CNN, el a falsificat documente ca să obțină împrumutul pentru mașină de la o altă bancă.

Mașina luată prin împrumut cu documente false de tânăr

Cum a păgubit tânărul banca

Totul a început din aprilie, de când tânărul a fost angajat ca să lucreze la seiful băncii din Charlotte. Două luni mai târziu, el a început să fure bani. Mai întâi a luat sume mici: a început cu 446 de dolari pe 12 iunie, spune ziarul Charlotte Observer. O săptămână mai târziu a sustras 200 de dolari și alți 411 dolari cu două zile mai târziu.

A trecut apoi la sume tot mai mari, ajungând la 8700 de dolari pe 10 iulie și 13450 de dolari cu 5 zile mai târziu. A furat în total 88 de mii de dolari din bancă.

Arlando Henderson a fost arestat la începutul lui decembrie. El a face față la 19 acuzații de furt, fraudă, pentru care riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoare și o amendă de 1 milion de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un tânăr care a furat 88 de mii de dolari de la serviciu, prins după ce a făcut selfie cu banii