Antena Meniu Search
x

Tânăr român găsit mort sub un pod din Vicenza, în Italia, unde vremea severă a făcut ravagii în ultimele 24 de ore (Video)

Un tânăr român, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit mort sub un podul Santa Libera, în regiunea Vicenza, Veneto, o zonă puternic afectată de vremea severă care a făcut ravagii în Italia, în ultimele 24 de ore.

Tânăr român găsit mort sub un pod din Vicenza, în Italia, unde vremea severă a făcut ravagii în ultimele 24 de ore
Tânăr român găsit mort sub un pod din Vicenza, în Italia, unde vremea severă a făcut ravagii în ultimele 24 de ore

Un tânăr român, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit mort sub podul Santa Libera, în regiunea Vicenza, Veneto, o zonă puternic afectată de vremea severă care a făcut ravagii în Italia, în ultimele 24 de ore.

Românul, ale cărui iniţiale sunt M.F., a fost descoperit fără suflare pe malul fluviului Retrone, informează Vicenza Today.

Orașul Vicenza se afla printre localitățile din Italia în care s-a declanșat alarma din cauza vremii deosebit de nefavorabile în ultimele zile, iar râurile, în urma ploilor abundente, erau atent monitorizate în eventualitatea că debitul lor depășea cotele de inundații.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul a fost găsit în jurul orei 10:40, pe malul râului Retrone, în zona parcului Campo Marzo.

Un cetățean care era în trecere prin zona respectivă l-a văzut și a anunțat autoritățile. Pentru a recupera corpul românului nostru, găsit într-o zonă alunecoasă sub podul Santa Libera, au intervenit pompierii de la Brigada de Pompieri a orașului.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al poliției și personalul medical de la 118, iar medicul legist, după examinarea trupului neînsuflețit a declarat că nu sunt semne de violență pe corp.

Din primele date, se pare că moartea românului a survenit în urma unui stop cardiac, neavând legătură cu fenomenele meteo extreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tânăr român găsit mort sub un pod din Vicenza, în Italia, unde vremea severă a făcut ravagii în ultimele 24 de ore (Video)