Antena Meniu Search
x

Tânăr român din Italia, deghizat în Spiderman, a jefuit o gelaterie, l-a înjunghiat pe proprietar și a rănit doi polițiști

Scene dramatice în Italia, după ce un tânăr român de 26 de ani a jefuit un magazin de înghețată, l-a înjunghiat pe proprietar și a rănit doi carabinieri.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.07.2020, 07:21

Românul era deja în atenţia autorităţilor, pentru trafic de droguri
Tânăr român din Italia, deghizat în Spideman, a jefuit o gelaterie, l-a înjunghiat pe proprietar și a rănit doi polițiști - it.blastingnews.com
  • Românul era deja în atenţia autorităţilor, pentru trafic de droguri.
  • El a fost arestat.

S-a întâmplat în zona Garbatella din Roma, în noaptea de 26 spre 27 iulie.

Deghizat în Spider-Man, românul a intrat în gelateria din via Carlo Biffi, cu intenția de a o jefui. Înarmat cu un cuțit, tâlharul l-a amenințat pe proprietar, cerându-i încasările, însă omul a refuzat să-i dea banii. 

Mai mult, patronul magazinului a reușit chiar să-l imobilizeze pe individ.

Între timp, la fața locului au ajuns și carabinierii. A fost momentul în care românul, în încercarea de a se elibera, l-a înjunghiat pe patron, provocându-i două plăgi. 

Tâlharul a reuşit să fugă, însă a atras atenţia unui alt echiaj de poliție care patrula în zonă. Oamenii legii l-au văzut că fugea îmbrăcat în Spiderman și au pornit în urmărirea lui. 

După ce a făcut tot posibilul să scape, rănind chiar doi polițiști, în cele din urmă, românul a fost capturat.

Tânărul, care era deja în atenţia autorităţilor pentru trafic de droguri, se află acum în arest. 

Potrivit it.blastingnews.com, cei doi polițiști italieni au fost transportați la spital. Unul dintre ei are umărul dislocat și răni la un picior, iar celălalt s-a ales cu brațul fracturat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tânăr român din Italia, deghizat în Spiderman, a jefuit o gelaterie, l-a înjunghiat pe proprietar și a rănit doi polițiști