Antena Meniu Search
x

O tânără de 25 de ani și-a înjunghiat fostul soț, după care și-a făcut un selfie lângă el

O femeie din Siberia și-a înjunghiat fostul soț cu un cuțit, însă, în loc să sune imediat la Urgențe, și-a făcut timp pentru un selfie. În tot acest timp, bărbatul suferea într-o baltă de sânge.

O femeie din Siberia și-a înjunghiat fostul soț cu un cuțit, însă, în loc să sune imediat la Urgențe, și-a făcut timp pentru un selfie. În tot acest timp, bărbatul suferea într-o baltă de sânge.

Incidentul a avut loc în orașul siberian Surgut, după o ceartă aprinsă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, informează Russia Today. Cei doi foști parteneri de viață, Olga și Oleg, au intrat într-o dispută, care a degenerat rapid.

La un moment dat, amețit de băutură, bărbatul a încercat să o strângă de gât pe femeie, iar aceasta a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat, se arată în raportul întocmit de poliția locală.

De parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, femeia a considerat că prioritar este să facă un selfie, nu să apeleze la ajutor. După ce a luat fotografia, iar bărbatul a fost transportat la spital, Olga a trimis-o prietenilor, alături de un comentariu bizar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imaginile distribuite imediat pe internet se poate vedea cu Oleg stă întins pe joc, cu mâinile pe burtă, încercând să oprească sângerarea. Din fericire, medicii au reușit să-i salveze viața. 

Olga a fost arestată pe loc, iar apoi eliberată, după ce a semnat o hârtie prin care promite să nu părăsească domiciliul și să aibă grija de fiica ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O tânără de 25 de ani și-a înjunghiat fostul soț, după care și-a făcut un selfie lângă el