Antena Meniu Search
x

O tânără şi-a înghiţit inelul de logodnă în somn, pentru că avea un coşmar

O tânără şi-a înghiţit propriul inel de logodnă în timp ce dormea. Femeia era acaparată de visul său încât nu a realizat că acţiunile sale sunt reale, decât a doua zi, când a observat că bijuteria lipseşte.

de Redactia Observator

la 15.09.2019, 07:40

O tânără şi-a înghiţit propriul inel de logodnă în timp ce dormea. Femeia era acaparată de visul său încât nu a realizat că acţiunile sale sunt reale, decât a doua zi, când a observat că bijuteria lipseşte.

Jenna Evans, în vârstă de 29 de ani, din California, din SUA, a povestit faptul că întreaga scenă era plină de acţiune, în visul ei, fiind urmărită de nişte hoţi, căţărată de un tren de mare viteză. Pentru a-şi proteja inelul, femeia a luat o decizie de moment, şi-a scos inelul şi l-a înghiţit.

Nu şi-a dat seama că acţiunea s-a petrecut şi în realitate şi că ea chiar şi-a înghiţit, la propriu, inelul de logodnă, decât dimineaţă, când a observat că bijuteria lipsea de pe deget.

După ce i-a spus logodnicului său Bob şi au „râs împreună o oră şi jumătate”, cei doi s-au dus de urgenţă la doctor.

Tânăra şi-a înghiţit inelul de logodnă în somn

Într-o postare pe Facebook, Jenna a explicat cum s-a desfășurat întregul incident şi cum s-au sfârşit lucrurile pentru ea şi logodnicul ei, eventual:

„Așadar, în caz că nu aţi aflat, mi-am înghiţit inelul de logodnă în somn. Îmi aduc aminte că am făcut asta, dar am crezut că visez, aşa că m-am întors să dorm. A doua zi dimineaţă mi-am dat seama că inelul meu nu era pe mâna mea şi trebuie să îl trezesc pe Bob să îi spun că l-am înghiţit.

Nu cred că m-a crezut imediat. Am râs destul de tare timp de aproximativ o oră și jumătate, am sunat-o pe mama mea, am râs până am plâns, am căutat pe internet „înghit şi alţi adulţi inele” pentru că cei mici o fac tot timpul, dar se pare că este mai neobişnuit pentru adulţi.

M-am dus la urgenţe unde m-am străduit să explic de ce sunt acolo, pentru că râdeam / plângeam atât de tare. Doctorul a recomandat un Xray și a părut destul de șocat când a intrat înapoi cu un al doilea doctor și mi-a arătat că este destul de sigur: inelul meu era chiar în stomacul meu!

Au chemat un gastroenterolog și au decis că ar fi cel mai bine să NU lăsăm natura să-și ia cursul. (Mulțumesc Domnului) Înainte de a pleca, mi-a recomandat să văd și un specialist de vise.

Bobby m-a dus la medicul GI, unde a trebuit să spun unui grup complet nou de medici și asistente, că da, mi-am înghițit inelul de logodnă. În acest moment, puteam să-l simt cu siguranță în gâtul meu, începea să doară cu adevărat și să mă îngrijoreze. Au decis că o endoscopie superioară este de ajuns şi că nu trebuie să îmi fac griji, dar m-au rugat să semnez un formular de eliberare, doar în caz că mor.

Am plâns mult pentru că era o nebunie dacă aş fi murit. Am aşteptat prea mult acel inel de logodnă şi să mă căsătoresc cu Bobby. Procedura în schimb a mers excelent, mi-au găsit inelul chiar acolo, în stomacul meu, l-au recuperat şi i l-au dat lui Bobby, nu mie.

M-au scos cât mai repede de acolo și ne-au oferit o listă cu ce aș putea mânca (supă, biscuiti, sandwich ușor, iaurt etc.)

În cele din urmă, Bobby mi-a dat inelul înapoi - Am promis să nu-l înghit din nou, încă ne căsătorim și totul este în regulă."

Postarea inedită şi plină de umor a ajuns de altfel virală, cu 30 de mii de comentarii şi 50 de mii de distribuiri pe Facebook. Mii de oameni şi-au spus părerea sau au împărtăşit propriile poveşti pentru a o consola pe Jenna, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O tânără şi-a înghiţit inelul de logodnă în somn, pentru că avea un coşmar