Antena Meniu Search
x

O tânără însărcinată îşi va crește fetița cu patru iubiţi, pentru că îi iubeşte pe toţi la fel de mult (Video)

O tânără de 20 de ani, însărcinată, aflată într-o relație poliamoroasă cu patru bărbaţi, a declarat presei britanice că îşi va crește fetița cu toţi cei patru bărbaţi lângă ea şi îi consideră pe toţi patru tăticii fetiţei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.12.2019, 23:11

Pentru că îi iubeşte la fel de mult, o tânără va trăi cu toţi cei patru iubiţi
O tânără îşi iubeşte patru tineri la fel de mult, aşa că îi va considera pe toţi taţi - Captura Video / Youtube - Barcroft TV

O tânără de 20 de ani, însărcinată, aflată într-o relație poliamoroasă cu patru bărbaţi, a declarat presei britanice că îşi va crește fetița cu toţi cei patru bărbaţi lângă ea şi îi consideră pe toţi patru tăticii fetiţei.

Tory Ojeda locuiește deja cu trei dintre partenerii în Jacksonville, Florida, și este însărcinată în șapte luni cu primul copil, care va fi crescut de toți iubiții ei.

Poliamoria, următorul trend în relaţiile intime

În urmă cu șapte luni, Tory a aflat că era însărcinată cu o fetiță pe care ea şi cei patru iubiţi ai săi o vor primi în familia lor neconvențională în luna februarie, potrivit mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tory l-a cunoscut pe primul dintre iubiţii săi la 18 ani, Marc, pe vremea când era în liceu și apoi a intrat într-o relație cu Travis, 23, două luni mai târziu.

Apoi, ea și-a descoperit dragostea pentru, Ethan, 22 de ani, dar şi pentru Christopher, 22 de ani, care este tatăl biologic al copilului. Tânăra nu este sigură, dar crede că el trebuie să fie, pentru că în perioada în care a fost concepută fetiţa, cei doi au fost într-o vacanţă, singuri.

Toţi patru se declară foarte încântaţi

„Suntem cu toții foarte încântați să creștem un copil împreună.”, au declarat taţii fetiţei.

Mai mult, Tory spune că nu le interzice băieţilor să se vadă şi cu alte femei, însă aceştia nu o fac, ea fiind singura care încă se vede şi cu alte persoane.

Cu toții au propriile lor dormitoare, dar partenerii ei fac cu rândul când vine vorba de odihna nocturnă, ea spunând că asigură fiecăruia un timp egal pe care îl petrec împreună.

Poliamorul, în sensul cel mai des utilizat, reprezintă practica sau stilul de viață ce implică a fi deschis către mai multe relații intime de iubire concomitente, în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Persoanele care consideră că acest tip de relații li se potrivesc se pot autodefini drept persoane poliamoroase sau polisexuale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O tânără însărcinată îşi va crește fetița cu patru iubiţi, pentru că îi iubeşte pe toţi la fel de mult (Video)