Antena Meniu Search
x

Ea e tânăra MILIONARĂ care a provocat un carnagiu în Ucraina. Aliona a trecut cu SUV-ul pe culoarea roșie, iar șase oameni au murit. Martorii au vrut să o linșeze

Aliona Zaițeva e tânăra care a provocat un carnagiu în Ucraina, după ce a trecut cu SUV-ul pe culoarea roșie a semaforului și a omorât șase oameni.

Aliona Zaițeva este tânăra șoferiță care a provocat un adevărat carnagiu în Ucraina, după ce a trecut cu SUV-ul pe culoarea roșie a semaforului și a omorât șase oameni.

Tragedie s-a petrecut noaptea trecută, în oraşul ucrainean Kharkiv. 

Aliona Zaițeva, fiica de 20 de ani a milionarului Vasili Zaițev, care lucrează în energie, se afla la volanul mașinii ei, un Lexus RX 350, și, potrivit martorilor, a trecut cu viteză pe culoarea roșie a semaforului, izbindu-se într-un Volkswagen Touareg.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, SUV-ul s-a răsturnat o dată, a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți oameni care se aflau la trecerea de pietoni.

Potrivit presei britanice, șase oameni au murit, printre aceștia numărându-se o adolescentă de 15 ani, Elena Berchenko (25 de ani), Yury Neudachin (24 de ani) și Oksana Nesterenko (36 de ani). 

La scurt timp după accident, mai mulți bodyguarzi au coborât din două Jeep-uri pentru a o proteja pe Aliona de furia celor prezenți.

Fiica oligarhului ucrainean, care a fost rănită în accident, a fost arestată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Ea e tânăra MILIONARĂ care a provocat un carnagiu în Ucraina. Aliona a trecut cu SUV-ul pe culoarea roșie, iar șase oameni au murit. Martorii au vrut să o linșeze