Antena Meniu Search
x

O tânără de 21 de ani a murit încercând să-şi facă un selfie, pe o stâncă abruptă din Sydney

O tânără a murit plonjând în gol de pe o stâncă abruptă din Sydney, Australia. Fata de 21 de ani, care era fotomodel, s-a căţărat într-o zonă periculoasă, pentru a-şi face un selfie.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 15.01.2020, 16:39

O tânără a murit plonjând în gol de pe o stâncă abruptă din Sydney, Australia. Fata de 21 de ani s-a căţărat într-o zonă periculoasă, pentru a-şi face un selfie.

Madalyn Davis era originară din Marea Britanie, dar venise în vizită în Australia, de câteva săptămâni.

Duminică, ea s-a urcat pe o stâncă din Golful Diamond, din estul oraşului Sydney, o zonă foarte populară pentru turiştii care-şi fac selfie. Tânăra de 21 de ani avea de gând, la rândul său, să-şi facă o fotografie pentru contul său de Instagram, pe care avea peste 14 mii de urmăritori.

Potrivit mamei sale, citată de Daily Mail, Madalyn Davis s-a urcat pe un zid de protecţie pentru a fi mai aproape de margine şi de a face un selfie spectaculos. Se pare că tânăra s-a dezechilibrat şi a plonjat 30 de metri în gol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În august anul trecut, de pe aceeaşi stâncă din Sydney, un alt turist a murit în condiţii similare, încercând să-şi facă un selfie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O tânără de 21 de ani a murit încercând să-şi facă un selfie, pe o stâncă abruptă din Sydney