Antena Meniu Search
x

Tânără părăsită de iubit, după ce a născut un bebeluş prematur: "M-a sunat, mi-a spus că era nefericit şi atât"

O tânără mamă a doi copii a povestit momentul devastator în care a aflat că urma să-şi crească micuţii singură. Iubitul ei a sunat-o când era pe patul de spital, după ce a născut prematur şi i-a dat vestea. O părăsea. Prin telefon. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.04.2019, 19:55

O tânără mamă a doi copii a povestit momentul devastator în care a aflat că urma să-şi crească micuţii singură. Iubitul ei a sunat-o când era pe patul de spital, după ce a născut prematur şi i-a dat vestea. O părăsea. Prin telefon. 

Lisa Burling a trăit cel mai mare coşmar al ei, la pătrat, când, pe aptul de spital, după ce tocmai îşi născuse bebeluşul prematur, a fost înştiinţată prin telefon de iubitul ei că avea să devină o mamă singură. El nu voia să mai fie cu ea şi omul nu şi-a găsit un moment mai bun sau o ocazie mai potrivită pentru a-i da vestea şocantă. 

Tânăra tocmai se recupera după aducerea pe lume a micuţului ei Nate, care fusese dus la terapie intensivă în urma unei naşteri premature, când a observat că avea un apel pierdut de la iubitul ei. 

„N-am să uit niciodată acel moment. M-am dus în sala de duş ca să îl sun. Acea sală de duş, acel spital, acea zi. După câteva întrebări despre cum era Nate mi-a aruncat bomba” a spus Lisa. 

Bărbatul care trebuia să îi fie alături în cele mai negre momente, în cele mai nefericite clipe şi care trebuia să o sprijine atât pe ea cât şi pe bebeluşul lor îşi făcea drumul spre ieşire din viaţa ei. 

„Mă părăsise, a zis că nu funcţiona, mi-a spus că era nefericit şi atât, asta a fost. Am închis, am respirat adânc şi am început să plâng pe podeaua unei camere de spital rece. Am plâns 5 minute, dar păreau ore. Era prea mult. Era ca și cum Universul ar fi făcut o glumă bolnavă asupra mea” a povestit tânăra.

Pentru câteva clipe a crezut că nimic nu e real şi că acel coşmar oribil avea să se încheie, iar ea putea să se bucure alături de prietenu lei şi de copilaşii ei. Dar nu. 

„Speram mereu să mă trezesc şi să aflu că era doar un vis. Un vis mare, urât, dar un vis. Era însă real, viaţa mea era reală şi optimistul veşnic din mine s-a terminat brusc. Ați avut vreodată acest sentiment? Este aproape mai rău decât ceea ce se întâmplă, știind că spiritul tău pozitiv a fost bătut până la punctul în care nu mai poți vedea nimic bun” a mai adăugat Lisa.

A fost mai greu la început, pentru că Lisa trebuia să înveţe cine este ea în primul rând şi trebuia să înţeleagă că toată forţa de care are nevoie o poate găsi înăuntrul ei. 

"N-am știut nimic altceva decât asta, trebuia să fiu reală cu mine și să mă confrunt cu faptele reci. Viața mea veche nu se mai întorcea vreodată. În acel moment, nu eram decât Lisa Burling, o șomeră singură, cu doi băieți sub vârsta de trei ani. Am hotărât cu fermitate că, în loc să văd această catastrofă totală percepută ca fiind un lucru rău, ar fi trebuit să schimb lentila și să o văd ca o șansă de a-mi începe o nouă viaţă" a spus tânăra mamă.

Lisa şi-a stabilit ţinte mici, iar uşor uşor şi-a transformat fiecare vis în realitate. A devenit un antreprenor premiat şi chiar şi-a scris o carte. 

"Dream a Little Dream" a devenit cartea vieţii ei, cartea în care şi-a aşternut fiecare gând, fiecare povară, fiecare sentiment de durere şi de neputinţă pe care le-a trăit, dar care au transformat-o în ceea ce e acum. 

A învăţat să crească şi ea alături de cei mici şi să devină o femeie independentă. Poate avea nevoie de iubitul ei să îi fie alături, dar Lisa a înţeles că înainte de toate ea trebuia să-şi fie alături. Ea. Cea în care trebuia să aibă mai multă încredere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tânără părăsită de iubit, după ce a născut un bebeluş prematur: "M-a sunat, mi-a spus că era nefericit şi atât"