Antena Meniu Search
x

Tânără româncă, ucisă fără milă în Italia. A fost torturată, apoi arsă de vie pe un câmp din Marsala (Video)

O crimă înfiorătoare s-a produs, în urmă cu câteva zile, în Italia, la Marsala. Nicoletta Indelicato, o tânără româncă de 25 de ani, a fost găsită moartă, noaptea trecută, pe un câmp din Sant'Onofrio. Principalii suspecţi sunt o altă româncă şi iubitul ei italian.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.03.2019, 15:05

O crimă înfiorătoare s-a produs, în urmă cu câteva zile, în Italia, la Marsala. Nicoletta Indelicato, o tânără româncă de 25 de ani, a fost găsită moartă, noaptea trecută, pe un câmp din Sant'Onofrio. Principalii suspecţi sunt o altă româncă şi iubitul ei italian.

Margareta Buffa, o româncă de 29 de ani, şi iubitul ei italian, Carmelo Bonetta, de 34 de ani, au fost arestaţi de carabinieri, fiind acuzaţi că au omorât-o pe Nicoletta Indelicato, o româncă rezidentă în Marsala, provincia Trapani.

Tânăra de 29 de ani, dată dispărută de familie duminică, a fost descoperită fără suflare, noaptea trecută, pe un câmp din Sant'Onofrio, foarte aproape de Marsala.

Surse din anchetă au declarat pentru Tp24.it că trupul româncei a fost găsit incendiat. Nicoletta a fost bătută, înjunghiată, apoi arsă de vie. 

Nicoletta Indelicato, o tânără româncă de 25 de ani, a fost găsită moartă, noaptea trecută, pe un câmp din Sant'Onofrio

Filmul crimei din Marsala

Nicoletta a fost adoptată încă de mică de o familie de italieni, împreună cu fratele ei, Cristian. 

Duminică, 17 martie, părinţii fetei, Damiano și Anna Rita, au dat alarma după ce fiica lor a plecat sâmbătă noapte de acasă şi nu s-a mai întors.

Părinţii fetei au povestit pentru presa locală că Nicoletta era deja în pijamale când a fost sunată de Margareta şi convinsă să iasă în oraş. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata chiar s-a certat cu mama ei, care s-ar fi opus acestei ieşiri nocturne. Nu a fost de înţeles, aşa că Nicoletta a ieșit la ora 00:15, în noaptea de sâmbătă spre duminică, spunându-le părinților că va petrece seara cu niște prieteni în centrul istoric din Marsala.

A fost văzută în zona Castelvetrano, la o petrecere, apoi orice urmă legată de Nicoletta a fost pierdută. Până noaptea trecută. Când, cadavrul incendiat al fetei a fost găsit pe un câmp de lângă Marsala.

Ancheta poliţiei a dus în scurt timp la Margareta Buffa şi iubitul ei Carmelo Bonetta, agricultor de profesie. Cel care i-a ajutat pe carabinieri să dea de cei doi a fost un barman, care a declarat că a văzut-o pe Nicoletta plecând alături de Buffa și Bonetta în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Românca a murit în chinuri groaznice

În timpul audierilor, Margareta Buffa a dat mai multe declarații contradictorii, pentru ca, în final, să mărturisească faptul că ea și iubitul său, Bonetta, au ucis-o pe Nicoletta, indicând locul unde s-a întâmplat nenorocirea.

Se pare că între cele două fete, ambele de origine română, existau tensiuni, motivul crimei fiind unul banal. Margareta le-ar fi spus anchetatorilor că Nicoletta a făcut-o prostituată. 

Românca a murit în chinuri groaznice. Atrasă pe câmpul din Sant'Onofrio, cei doi au bătut-o, au înjunghiat-o de cel puţin 6 şase ori, au ars-o cu ţigara, apoi i-au dat foc. 

Nicoletta Indelicato, o tânără româncă de 25 de ani, a fost arsă de vie

Potrivit medicilor legişti, este posibil ca fata să fi fost incendiată când era încă în viaţă.

Carabinierii şi procurorii din Marsala sunt convinşi că, imediat după ce au ucis-o pe fată, criminalii au încercat să ascunsă fapta, îngropând cadavrul.

Românca Margareta Buffa şi italianul Carmelo Bonetta au fost arestaţi, ambii find acuzați de crimă și ascunderea cadavrului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă, ucisă fără milă în Italia. A fost torturată, apoi arsă de vie pe un câmp din Marsala (Video)