Antena Meniu Search
x

Tânără de 25 de ani, UCISĂ într-un RITUAL DE EXORCIZARE! Fata a fost târâtă de preot în biserică şi aruncată în mijlocul flăcărilor (VIDEO)

Sfârşit tragic pentru o tânără în vârstă de 25 de ani. Fata şi-a pierdut viaţa la o săptămână după ce a fost aruncată în flăcări, în timpul unui ritual de exorcizare.

Sfârşit tragic pentru o tânără în vârstă de 25 de ani. Fata şi-a pierdut viaţa la o săptămână după ce a fost aruncată în flăcări, în timpul unui ritual de exorcizare.

Potrivit BBC News, scenele şocante s-au produs într-o regiune izolată din Nicaragua. 

Rudele tinerei susţin că Vilma Trujillo a fost atacată de patru bărbaţi, în frunte cu un presupus pastor evanghelic. Femeia, despre care se spunea că este posedată pentru că ar fi încercat să atace mai multe persoane cu o macetă, a fost tărâtă în biserică şi aruncată în flăcări.

Pe acelaşi subiect

Pastorul Juan Rocha neagă toate acuzaţiile, susţinând că spiritele rele au aruncat-o pe tânără în mijlocul flăcărilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vilma Trujillo a fost găsită de rude la câteva ore după exorcism, corupul ei fiind acoperit de arsuri grave.

”Este de neiertat ce mi-au făcut. Mi-au ucis soţia, mama celor doi copii mici. Acum ce le voi spune lor?”, a declarat soţul victimei, Reynaldo Peralta Rodriguez.

”Este incredibil că asemenea lucruri se întâmplă în zilele noastre, trebuie să existe o anchetă a autorităţilor în aceste secte şi religii. Nu putem să mai avem asemenea incidente”, a declarat Pablo Cuevas, de la Comisia pentru Drepturile Omului din Nicaragua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tânără de 25 de ani, UCISĂ într-un RITUAL DE EXORCIZARE! Fata a fost târâtă de preot în biserică şi aruncată în mijlocul flăcărilor (VIDEO)