Antena Meniu Search
x

O tânără dată în urmărire generală pentru jafuri a devenit mai populară decât a dorit poliția chineză

O tânără de 19 ani dată în urmărire generală de poliția chineză pentru jafuri în serie a devenit mai populară decât au sperat anchetatorii. Imaginea fetei s-a viralizat și, în loc să ajute la prinderea ei, internauții au votat-o drept cea mai frumoasă infractoare a Chinei.

O tânără de 19 ani dată în urmărire generală de poliția chineză pentru jafuri în serie a devenit mai populară decât au sperat anchetatorii. Imaginea fetei s-a viralizat pe rețelele de socializare, dar, în loc să ajute la prinderea ei, internauții au votat-o drept cea mai frumoasă infractoare a Chinei. Surprinși de reacție, polițiștii au venit cu noi precizări.

De câteva zile, pe rețelele de socializare chinezești circulă cu insistență fotografia unei fete. Poza a fost făcută publică de poliție, în speranța că populația îi va da ajutor ca să îi ia urma.

Pe numele său Qingchen Jingjing, fata e acuzată că face parte dintr-o bandă de 7 hoți care a comis jafuri în serie. Tânăra și complicii săi au avut în țintă clienții beți din localurile cu renume, de pe urma cărora banda s-a ales cu sute de dolari, spune ziarul South China Morning Post.

Poliția chineză spune că doi membri ai bandei s-au predat deja, iar pentru a-i prinde pe ceilalți 5, le-a făcut publice fotografiile. Poza fetei fugare a făcut senzație și a avut un efect neprevăzut de anchetatori. În loc să furnizeze informații despre tânăra urmărită, internauții au votat-o drept cea mai frumoasă infractoare a Chinei.

Posterul poliției chineze cu tânăra dată în urmărire

Reacția poliției chineze

Surprinși de valul de comentarii pline de admirație, polițiștii chinezi s-au văzut nevoiți să facă noi precizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei locale, Qingchen Jingjing are 19 ani și este originară din Mianyang, oraș aflat în provincia Sichuan, din sud-vestul Chinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără dată în urmărire generală pentru jafuri a devenit mai populară decât a dorit poliția chineză