Antena Meniu Search
x

Nikolas Cruz, tânărul care şi-a ucis 17 colegi în liceu s-a dus la un McDonald's să mănânce un burger, după masacru

Nikolas Cruz s-a dus, după masacru, să-şi cumpere ceva de băut, la Subway, după care s-a oprit la un McDonald's, înainte să fie reţinut.

Nikolas Cruz, tânărul care şi-a ucis 17 colegi în liceu s-a dus la un McDonald's să mănânce un burger, după masacru

Poliţia federală americană a recunoscut că nu a acţionat, după ce a fost avertizată în detaliu despre potenţialul pericol pe care-l reprezenta Nikolas Cruz, tânărul care a ucis miercuri 17 persoane într-un liceu din Florida.

FBI a precizat că a primit, pe 5 ianuarie, un apel telefonic de la un apropiat al lu Cruz, care a descris comportamentul ”deviant” al adolescentului în vârstă de 19 ani şi intenţia acestuia de a ucide oameni, inclusiv într-o instituţie şcolară.

Informaţia nu a fost trimisă şi nici nu s-a deschis o anchetă în urma ei. Pe scurt, procedura în vigoare nu a fost respectată, a recunoscut poliţia federală.

Băiatul în vârstă de 19 ani a fost exmatriculat de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, în oraşul Parkland.

El a deschis focul, cu o puşcă automată, în clase din această instituţie, iar gloanţele sale au atins aproximativ 30 de persoane, omorând 17, majoritatea adolescenţi.

Reţinut la puţin timp după atacul armat, Nikolas Cruz a fost încarcerat. El a fost inculpat de 17 omoruri cu premeditare.

În faţa anchetatorilor, el a recunoscut că este autorul atacului, pe care l-a comis cu o puşcă de asalt şi încărcătoare de muniţie pe care le transporta într-un rucsac.

Reuşind să se amestece printre elevii evacuaţi, el s-a dus, după aceea, să-şi cumpere ceva de băut, la Subway, după care s-a oprit la un McDonald's, înainte să fie reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Nikolas Cruz, tânărul care şi-a ucis 17 colegi în liceu s-a dus la un McDonald's să mănânce un burger, după masacru